Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

491 Postów
Dobrochna AS
(lady_dosia)
Wyjadacz
Droga Nano, wpólnie z dziewczynami uznałyśmy, że nie ma sensu prowadzić dalej tej dyskusji, jak widać donikąd ona nas nie doprowadzi. Prawda jest taka, że niestety namąciłaś i zaplątałaś się trochę. Na forum przychodziłyśmy, by porozmawiać, poradzić się - miło spędzić chwilkę. Ten czas już minął. Mamy nowe forum, gdzie są same mamy, które sobie ufają. Zaufanie to podstawa relacji międzyludzkich, nam z Tobą się nie udało. Ale nie ciągnijmy dalej tego na forum, bo robi się żałośnie. Pozdrawiamy, mamusie, które kiedyś aktywnie się tutaj udzielały.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
31 Postów
Dominika Dacka
(dominika_ddd)
Nowicjusz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
No widzisz Dominiko-na mnie napadly i szukaja winnego a winny sie ulotnil wiec zostalam ja na widelcu tylko dlatego,ze kiedys mialam na chwileczke z Nia stycznosc no i smialam zapomniec o tym
Lady dosia mocne slowa nie poparte zadnym dowodem-to tylko o Was zle swiadczy a nie o mnieSkoro macie nowe forum to zycze Wam aby zadna vel POLKA75 nie skrzywdzila kolejnej mamuski tak jak mnie skrzywdzila zupelnie o tym nie wiedzac
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
31 Postów
Dominika Dacka
(dominika_ddd)
Nowicjusz
cos sie stalo i zniknął moj wczesniejszy post no bardzo nie fajnie, myslalam ze sprawa umarła smiercia naturalna
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Dominiko tez tak myslalam,ale mamuski znow ja rozdmuchaly zamiast wprowadzic tu spokoj i probowac odzyskac to co bylo dawniej choc w polowie Skupily sie nie na tej osobie co potrzeba a forum na tym znow ucierpialo No a winna jestem ja a nie POLKA75
Rzeczywiscie znikl nagle Twoj postNie skasowalas go niechcacy?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
125 Postów

(Mrux27)
Stały Bywalec
lady_dosia napisał:
Droga Nano, wpólnie z dziewczynami uznałyśmy, że nie ma sensu prowadzić dalej tej dyskusji, jak widać donikąd ona nas nie doprowadzi. Prawda jest taka, że niestety namąciłaś i zaplątałaś się trochę. Na forum przychodziłyśmy, by porozmawiać, poradzić się - miło spędzić chwilkę. Ten czas już minął. Mamy nowe forum, gdzie są same mamy, które sobie ufają. Zaufanie to podstawa relacji międzyludzkich, nam z Tobą się nie udało. Ale nie ciągnijmy dalej tego na forum, bo robi się żałośnie. Pozdrawiamy, mamusie, które kiedyś aktywnie się tutaj udzielały.

Skoro macie nowe forum to dlaczego piszecie na ty ???
Jedne drugie podkręcają i chyba o to Wam wszystkim chodzi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Mruxia chyba robia tak dlatego,ze winnej nie moga dopasc a ja jestem pod reka
I sluszna uwaga-skoro maja juz swoje forum to chyba wchodza tu tylko po to by kontynuowac ta chora sytuacje
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
Kochane Młode Mamy
czy pomyłyście już gary?
czy dzieci są najedzone i śpią?
może sprawdźcie
i wróćcie z powrotem
Zgłoś wpis