Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
265 Postów

(spóźnieni3)
Stały Bywalec
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
265 Postów

(spóźnieni3)
Stały Bywalec
NANA a jaka ty byłaś jak gdy się kłuciłaś z Daris tylko za to że napisała mi o Gabrielu.... albo jak się wyzywałaś i ty mówisz że kłutni nie lubisz...
Niedawno Jasta ci na innym temacie jechał a teraz już buzki mu wstawiasz...

Ja tez ci szczerze nie wierze bo takich rzeczy sie tak nie zalatwia i jako dorosła kobieta powinnaś rozumieć więcej i mieć trochę pokory a sama niedawno stwierdziłaś że forum jest dla wszystkich i każdy może pisać co chce a tym bardziej mamuśki które ciągneły ten temat jak jeszcze ciebie nie było mrux i Polki.

Powiem ci jedno duzo namieszałaś a teraz świetą udajesz.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Szczerze powiem,ze ani ochoty ani sil juz nie mam by Wam tlumaczyc jak jest-Wy juz mnie osadzilyscie a ja powoli mam to juz gdzies Myslcie co chcecie a zale i pretensje piszcie na priva bo tu szkoda forum tym psucLinczowanie mnie bez dowodow Was chyba kreci
A co do jasty102 to usmiechy zinterpretowalas sobie tak jak Ci pasowalo bo to akurat byly smiechy ze tu sie wogole pojawil
Jakos zapomnialas wspomniec czemu sie z Nim poklocilam Bo bronilam wszystkich mam z forum
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
588 Postów
Ines Fernholc
(Tuptusiowata)
Wyjadacz
Nam też sie już nie chce Tobie nic tłumaczyć. I jak można zepsuć forum które już dawno zostało zepsute? To przecież niemożliwe. A Ty jak miałaś coś do Daris to pisałaś na privie? Nie. Nana przestań kłamać, bo wszystko wyszło i już nawet nie chodzi o to czy znasz Polkę czy nie. Wyszło wiele innych faktów. Każdemu mówiłaś coś innego i niestety każdy się o wszystkim dowiedział o czym powinien. Inne mamuśki powinny się strzec przed Tobą abyś im nie opowiadała głodnych kawałków.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Tuptusiowata obym nie pokazala innym co Ty pisalas bo mam te wiadomosci co napitalalas na daris do mnie na priva Esy tez mam Ale nie jestem taka by pywatne wiadomosci ujawniac innym
I nic nie wyszlo bo to co mialam do lady dosi to chyba jednak sie nie mylilam wtedy co do niej a ona teraz odwraca kota ogonem ze sie pomylila i to u wszystkich w galeriach gdzie oceniala- jesli chodzi o prawde to od teraz nie wierze,ze sie ona pomylila bo kazdy wie,ze jak jest od 1-5 gwiazdek to daje sie najwieksza ilosc a nie 1Nawet dzieci w podstawowce to wiedza Raz sie mozna pomylic a nie tyle razy-i kto tu klamie?Zreszta to juz i tak niewazne...I tak to ja jestem ta zla!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
588 Postów
Ines Fernholc
(Tuptusiowata)
Wyjadacz
Hahaha nie bądź śmieszna. Proszę bardzo, co Ty tam niby masz? Myślisz, że ktoś Ci w to uwierzy? Ja już mam dość tego forum. Przestan sie wybielać za wszelka cenę. Tonący brzytwy się chowa. A po drugie Daris wie i inne dziewczyny wiedzą, że nie bardzo podoba mi sie chwalenie daris ale skoro lubi to co mi do tego? Lepiej popatrz co Ty nakłamałaś.

Miło było ale sie skończyło
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
Krowa co duzo ryczy, malo mleka daje...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
177 Postów
Stały Bywalec
Nana kazesz nam pisac na priva a sama ciagniesz temat na forum...odpusc juz sobie...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
To Wy tu na mnie skaczecie a nie ja na Was Odpusccie i bedzie spokoj wreszcie!!!A jakos zadna nic nie pisze mi na priva oprocz aga31 tylko tu ciagniecie watek i linczujecie mnie!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
265 Postów

(spóźnieni3)
Stały Bywalec
NANA juz ci kiedyś pisałam że z tym Panem nie wygrasz...
to tak jak ty My swoje "że wiemy o wszystkim"
a ty swoje ze jesteś niewinna i ci forum psujemy...

A co do Daris tak byłam u niej jadłam ciastko (nie było czekoladowe) i piłam herbatę a nie kawusie i wydała mi się bardzo miła...ona potrafiła zignorować docinki twoich znajomych ( mrux Polki) aby tylko forum trwało tobie wtedy od atmosfery tu panującej było duszno a mi jest teraz duszno od kłamstw chociaż jestem całkiem postronna bo mnie to nie dotyczy ale czytałam wtedy i czytam teraz i śmierdzi tu fałszem na odległość...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok