Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Aguss to sie tyczylo dziewczyny Martunia00 ktora Nas gnebila w galerii,potem skasowala profil i z innego na nas znow najezdzala-nie wierzysz to spytaj anialeczek to ci potwierdzi To zupelnie inna historia i tyczyla sie jakiejs laski co Nam pisala pod fociami rozne obrazliwe slowa wiec Aguss nie popisalas sie z tymi dowodami
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
A POLKE75 znam od chwili klotni z daris ale nie osobiscie tylko z forum jak juz tak bardzo chcesz wiedziec wiec mnie nie rozsmieszaj prosze tymi NIBY dowodamiCzekam na dowod,ze mialam stycznosc z POLKA75 i ze ja znalam osobiscie bo to co tu przytoczylas tyczylo sie tak jak pisalam laski,ktora Nas obrazala w Naszych galeriach A ze i jej laska nabruzdzila to nawet nie pamietam tego bo to bylo dawno temuOsobiscie z nia nigdy na priv nie pisalam a jak kiedys na forum mialam z nia stycznosc to nie kojarze tego bo jak napisalam to bylo dawno temu i trudno jest pamietac kto cos napisalWiec mialam prawo zapomniec,ze kiedys cos tam napisala na forum Jesli mialam z nia stycznosc to nie skojarzylam jej z tamtego czasu i juz-a Wy tak wszystkich pamietacie sprzed tak dlugiego okresu?I to ma byc ta niby moja wina???Co mi tym chcesz udowodnic-ze ja osobiscie znam lub pisze do Niej??? To dowod tylko na to,ze kiedys cos tam napisala kawal czasu temu a nie na to,ze mam z Nia cos wspolnego kobieto
Z anialeczek tez wtedy mialam stycznosc bo i jej nabruzdzila ta laska w galerii i to znaczy,ze sie znamy i utrzymujemy kontakty? Bardzo latwo mozna to sprawdzic-spytajcie anialeczek o co wtedy chodzilo i juz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
To teraz ja cos napisze... dla nas to dowod oczywisty, czysty i prawdziwy dowody jak najbardziej sluszne...

Ktos kto jest dorosly nie pisze takich bzdur ze zna sie z kims od klotki z Daris... skoro juz wykurzyl kogos innego z innego profilu... doskonale pamietasz ze ktos obrazal w Waszych galeriach - prawda ? napisalas to wyzej... ale nie pamietasz ze mialas z nia stycznosc w tej sytuacji - dziwne

Moze i jestem mloda, ale mi zawsze mowiono jedno klamstwo ciagnie za soba kolejne... moze warto o tym pomyslec.

No ale jak to moj maz powiada, nie kazdy stal na poczatku kolejki po rozum u Boga
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
I tez nie wierze, ze mozna takie cos zapomniec to nie jest okres kilku lat tylko miesiecy...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Bo dopiero teraz sobie to przypomnialam dzieki tym niby dowodom droga kasiar12A jednak mozna o tym zdarzeniu zapomniec i ja nie pamietalam juz ze Nas jakas tam laska osmieszala w galeriach bo o czym tu pamietac-bylo mineloDopiero teraz sobie ten fakt przypomnialam A czy w to wierzysz czy nie to bez obrazy-mam to juz gdzies
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
Przepraszam, ze tak napisze ale nie wierze ze "forumowe wojny" sie tak szybko zapomina ... no ale coz.
Reszta tez pewnie cos napisze pozniej.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
A to,ze kiedys cos chwilowo napisala wtedy gdy ja pisalam z dziewczynami ktorym tez tamta laska ublizyla to dowod,ze ja znam-no bez pierdo ale to smieszny zarzutl????? A pozatym atakujecie mnie jakbym w tej jadce brala jakis udzial Najlepiej skoro mi nie wierzycie i nie macie dowodow na to,ze sie znalam osobiscie z ta aferowiczka to wroccie do swoich tematow i juz
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
66 Postów

(madzia_02)
Początkujący
AndziOslo tez nie znasz?? Dziwny zbieg okolicznosci
to moze bedzie lekcja szczegolnie dla niektorych, zeby samemu rozwiazywac swoje klotnie i nie mieszac w to innych bo pozniej wychodza takie rozne niepotrzebne rzeczy...
a i teraz nie musze tlumaczyc dlaczego reszta dziewczyn nie chciala sie w to wtracac, nie jestesmy w podstawowce
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
Kazdy kto ma rozum, swoje wniosku juz dawno wyciagnal.
Dla mnie te przegadywanie nie ma sensu .
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
A kto napisal,ze nie znam ANDZIAOSLO?Ja tak nie pisalam Czasem cos do siebie napiszemy ale bardzo zadko-to tez powod by mnie linczowac?ANDZIA sama do mnie napisala ale nie musze sie tlumaczyc Wam z tego bo to nie ma z tym zwiazku Mam wyliczyc teraz z kim sie jeszcze znam na mn?????TO SMIESZNE Ja tylko chce dowodow,ze znam osobiscie POLKA75,ze pisalam do niej na priv i ze sie znamy w realu-czekam skoro tacy z Was detektywiWidze,ze na sile mi chcecie wcisnac,ze mam cos wspolnego z POLKA75 Wyszukiwanie starych wpisow dotyczacych zupelnie innej sprawy to zaden dowod
Nie wiem co Wy sobie ubzduralyscie ale przypominam,ze to nie ja Wam ublizalam i nie ja rozwalilam forum a mam wrazenie,ze jestescie wsciekle na POLKA75 bo Wam dogryzala a jak sie zwinela to nie mialyscie na kogo sie rzucic to sobie ze mnie zrobilyscie ofiare!A niby dlaczego ja mam sie tlumaczyc z czegos co mnie nie dotyczylo co???????????Skoro jestescie tak swiecie przekonane,ze ja znalam to juz Wasza sprawa-ja mam juz dosyc tlumaczen sie przed Wami Stworzylyscie kolejna niezdrowa atmosfere na forum i dzis to Wy ja psujecie a nie POLKA75
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok