Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
125 Postów

(Mrux27)
Stały Bywalec
Jak tam było na spacerku ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
491 Postów
Dobrochna AS
(lady_dosia)
Wyjadacz
Mruxia koteczku słodki, otóż piszemy na tym forum, żeby zamknąć ten temat i żeby Nana przestała do nas wypisywać na privie i innych serwisach błagalnych niemal wiadomości. Taki jest powód. Mrau mrau mruxia.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
Super Dosia!

Mrau mrau koteczki
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Na spacerku bylo baaardzo wiosennie a nad samym jeziorkiem nawet bazie zakwitly i przynioslam sobie kilka galazek by miec choc namiastke wiosny w domku Teren trawiasty nad jeziorem jest juz bez cienia sladu po sniegu i jest tak wiosennie,ze szokPtaszki spiewaly,dzieciaczki biegaly,zakochani siedzieli na laweczce- normalnie wiosna Panie sierzancie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
125 Postów

(Mrux27)
Stały Bywalec
Ja niemogę jedna wcześniej szczekała a ta teraz miałczeć zaczeła i nie jestem dla ciebie koteczkiem słodkim.
To piszcie jej na priva a nie syfy walicie !
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
510 Postów
Iska |
(iglaczek)
Wyjadacz
NANA76 napisał:
Wiec czekam az moze ktos mi wreszcie laskawie udowodni,ze mialam z Nia cos wspolnego i z tym,ze rozwalila forum
Chciałaś dowodów to ci agusss podała i dlatego piszą. proste XD
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
AleZ Wy pokazujecie mamuski jakie naprawde jestescie zalosne-skoro macie swoje forum to sobie tam piszcie nie psujac innym tu chumoru a Ty lady dosia dostalas moje przeprosiny na priv i sobie Nimi tu na forum buzke wycierasz????Nieladnie oj nieladnie-i kto tu nie ma klasy?????
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Zadnych dowodow mi nie przedstawilyscie bo ich poprostu niema Proste jak drut!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
491 Postów
Dobrochna AS
(lady_dosia)
Wyjadacz
Mruxia - widzę, że język polski masz opanowany do perfekcji, Brawo, tak trzymać. Do dziecka też tak mówisz?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Znowu ataki????????Lady dosia myslalam,ze masz wiecej klasy i rozumu -alez sie mylilam!Masz teraz poziom POLKI75.brawo!!!!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok