Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Ale to latwe-wciskasz i juz oklask sie pojawia-ale wymyslaja No to trza byc grzecznym bo sie antyoklaska dostanie Dziecinada nie obrazajac tych,ktorzy sie w to bawia
Ja tam wole jawnie walic prosto z mostu co mam do kogos bo nie mam z tym problemu jak zauwazylyscie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
haha dajcie mi oklaska bo mam mało nie no śmiech na sali dziecinada
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Marzenie poczekaj kilka godzin to Ci dam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
nana nie o ciebie mi chodzi-przeciez tak jak piszesz,caly dzien cie nie bylo a akcja dzieje sie dzisiaj mozna by rzec tu i teraz hihi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
haha Nana tylko zebys mi czasem minusa nie dała a tak serio to juz dajmy spokój z tymi oklaskami mamy wiele ciekawszych i fajniejszych spraw do omówienia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
Jestem za Bo ci co je daja tylko frajde maja ze zauwazylysmy hihi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
a własnie Nana cięłaś moze ostatnio włosy u Karoliny?? bo ja chce ściąc swoje ale szukam odpowiedniej fryzury i kusi mnie na krótko
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Daris milo wiedziec,ze to nie o mnie Ci chodzilo bo ja sie w takie pierdoly rosoly nie bawie-wole mowic wprost co mam do kogos jak juz zauwazylas Obecnie nic do Ciebie nie mam i ostatnio jest ok i oby tak zostalo-tego zycze i sobie i Tobie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
Dziekuje

biedna Marysia, zdrowka zycze ... ja jeszcze swinki nie mialam :/

A co do fryzjerow to ja nie mam zaufania takiego , ostatnio tydzien temu scielam sie sama hehe i wlosy zafarbowalam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
527 Postów
6666 6666
(6666)
Wyjadacz
daris juz wyplułam hehe niech synus spi smacznie cała nocke marta pozazdrościć takiego śpioszka małego ja mam cicha nadzieje ze po roczku bedzie juz lepiej jasna godzina jakie bzdury te oklaski ma ktos ma teraz niezły ubaw z tego albo sie straszie nudzi ale tez jest tchórzem bo podobno nie widac kto daje te oklaski i dlatego taka frajda buhahah
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok