Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
Marta wykladaj matme hihi
No w takim razie mamy wiecej lobuzow hihi
W sumie przeciez od czasow wymiany mysli z Nana to paru wrogow mi sie pojawilo... jakies a la "mamusie"od jednej wypowiedzi...blysnely inteligencja to kto wie moze zagladaja i dzialaja wlasnie w ten sposob hahahahahaha

Anka super ze masz juz bilety do PL mniej super ze bedziesz sama leciec ale dasz rade
a wracac jak bedziecie? wszyscy razem samochodem?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
Dziewczyny jak ja bym poleciala do polski tak mi sie teskni ze szok (

Dzieki za mile slowa
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Marta,masz racje Porzadek musi byc,hi,hi

Ania,ja lece 21 pierwszy raz wiec nie mam jeszcze wiedzy jak to bedzie,he,he Ale co ma byc to bedzie Dasz rade
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
31 Postów
Katarzyna K.
(katarzyna87)
Nowicjusz
Witam Wszystkie Mamuśki a także te przyszłe mamuśki. Od pewnego czasu czytam to forum i muszę powiedzieć że wciąga lepiej niż nie jedna książka Ja jestem w 15 tygodniu ciąży i w związku z tym mam pytanie , dostałam już pozwolenie na stały pobyt i teraz czekam na numer personalny. Czy mogę iść do lekarza nie mając tego numeru?? A także jak mogę się do niego zapisać a raczej najpierw muszę go wybrać tylko nie wiem gdzie i jak, stronę navu całą przejrzałam i nic tam takiego nie ma. Czy może ktoś mi pomóc???

P.s Powiem Wam moje drogie że czytając to forum mam tyle cennych informacji i wskazówek że nic a nic póki co się nie stresuje. Jesteście lepsze niż nie jeden lekarz Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
177 Postów
Stały Bywalec
On Marta to mnie nie pocoeszylas z ta chusta:/ mam nadzieje ze mojemu synkowi sie spodoba:/ a co do powrotu to jeszcze nie wiemy musze najpierw zobaczyc jak malemu bedzie wygodniej... Czy w samolocie i chuscie czy moze w autku z tata i kotem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
hihi piewrszy raz komuś dałam oklaska na próbe aguss i dzis to byłas Ty ale rzeczywiście żenada te oklaski Aga no Ty najbardziej jestes oklaskiwana hi
Marta,lady dosia rzeczywiście ma mine jakby chlapnął tego drinka z palma
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
477 Postów
Kalba Kalba
(Królowa_Korba)
Wyjadacz
hehe, tez wlasnie dalam oklaska i napisane bylo ze nastepnego moge dac za 6 godzin, czyli mozna dawac 4 razy dziennie
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
A ja nie mialam internetu przez chwile ehh
Witam nowa mamusie Lekarza mozna wybrac m.in. przez strone www.helfo.no
ale trzeba miec nr personalny...
A ja mam juz dwa na plusie Jakos sie wykaraskalam z tych minusow dzieki wam hihi
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
400 Postów

(marta86)
Wyjadacz
Ja przez te lata co tu jestem na forum dorobilam sie az 1 oklaska nigdy nie mialam wiecej ani mniej heh wtapiam sie w tlum bez szumu

Klaudia no jak komus sie chce co 6h to pozostawie to bez komentarza Ty lepiej mi mow co z Marysia?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
527 Postów
6666 6666
(6666)
Wyjadacz
WITAM NOWĄ MAMUSKE DZIEWCZYNY ALE BZDURKI Z TYMI OKLASKAMI A MOZNA SPRAWDZAC KTO DAŁ OKLASKA ? SMIESZNE ZE DOPIERO TERAZ SIE SKAPŁYSMY JAKIE OKLASKI WOGÓLE HIHIHI
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok