hej dziewczyny ja dzis byłam na małych zakupkach a tak to nocke dzisiaj miałam tez z trzema pobudkami
  ja dzis byłam na małych zakupkach a tak to nocke dzisiaj miałam tez z trzema pobudkami  kawule tez wypiłam nie dawno bo oczy sie kleją
  kawule tez wypiłam nie dawno bo oczy sie kleją  

Aga bidulka z tej Twojej Juleczki,oby jak najszybciej jej przeszło:*:*
a i pani ginekolog dzwoniła i w ten czwartek mam wizyte troche trzese portkami
  troche trzese portkami tuptusiowata Tobie dopiero minął tydz od porodu wiec moze masz te rozpuszczalne bo mi dopiero te nitki rozpuściły sie gdzies po 3 tyg a żyłki niebieskie zostały
 tuptusiowata Tobie dopiero minął tydz od porodu wiec moze masz te rozpuszczalne bo mi dopiero te nitki rozpuściły sie gdzies po 3 tyg a żyłki niebieskie zostały 
  ale dowiemy sie obydwie na kontroli co i jak

ja dzis byłam na małych zakupkach a tak to nocke dzisiaj miałam tez z trzema pobudkami
  ja dzis byłam na małych zakupkach a tak to nocke dzisiaj miałam tez z trzema pobudkami  kawule tez wypiłam nie dawno bo oczy sie kleją
  kawule tez wypiłam nie dawno bo oczy sie kleją  

Aga bidulka z tej Twojej Juleczki,oby jak najszybciej jej przeszło:*:*
a i pani ginekolog dzwoniła i w ten czwartek mam wizyte
 troche trzese portkami
  troche trzese portkami tuptusiowata Tobie dopiero minął tydz od porodu wiec moze masz te rozpuszczalne bo mi dopiero te nitki rozpuściły sie gdzies po 3 tyg a żyłki niebieskie zostały
 tuptusiowata Tobie dopiero minął tydz od porodu wiec moze masz te rozpuszczalne bo mi dopiero te nitki rozpuściły sie gdzies po 3 tyg a żyłki niebieskie zostały 

;*
;*