Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
477 Postów
Kalba Kalba
(Królowa_Korba)
Wyjadacz
Marysia ma infekcje gardla, pobrali jej krew. Lekarz powiedzial zebym ja obserwowala, bo moze sie okazac ze faktycznie swinki dostanie lub innego paskudztwa, bo na razie to ma goraczke.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
Buuu Kalba nic nie mowilas albo mi umknelo W takim razie trzymamy kciuki za Marysie!
A Natan spi juz ponad 3 godzinki padniety byl hihi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
400 Postów

(marta86)
Wyjadacz
Katarzyna poczytaj sobie
www.mojanorwegia.pl/zdrowie/ciezarowki_w...opieka_medyczna.html
bez numeru tez mozesz isc do lekarza, bynajmiej tak bylo kiedys.

Halas nie mozna sprawdzic kto dal oklaska

Klaudia to nie dobrze niech Marysia szybko wraca do zdrowia pewnie na wiosne sie zobaczymy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
527 Postów
6666 6666
(6666)
Wyjadacz
dużo zdrówka dla Marysi daris to Natan sie wyśpi i w nocy beda tańce
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
400 Postów

(marta86)
Wyjadacz
Daris my tu pierdu pierdu a Ty znow na 0
Wow moja cora dzis od 13 spala cale 30min no ale o 20 pewnie bedzie juz lulac do rana
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
Kalba duzo zdróweczka dla Marysi a mój juz nie śpi od 3 godzin i mam zamiar go jeszcze przetrzymać tak do 20:30 na czsa kapieli ciekawe czy sie uda;P
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
halas wypluj to hihi
ehh rzeczywiscie marta... to sie nie nacieszylam oklaskami buuuu
ewidentnie ktos ma problem
pomyslec ze kiedys mialam az cztery
noo ale wyjasnilo sie...kto to,bynajmniej dla mnie
Pisalam przed chwila o a la mamusiach ktore podczas wymiany zdan z nana sie udzielily i dwa ostatnie wejscia na nasze forum to wlasnie one mialam plus dwa a po ich wejsciu jestem na zero.... bez komentarza
moj dzidzius wlasnie wstal
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
31 Postów
Katarzyna K.
(katarzyna87)
Nowicjusz
daris i marta86 dziękuje Wam za szybką odpowiedz. Poczekam jeszcze na ten numer do piątku jak go nie dostanę to będę coś dalej myśleć. 15 tydzień to już najwyższa pora by iść.

Śliczne macie te wasze dzieciaczki. Mam nadzieję ze mi ten czas tez szybko przeleci bo póki co to się ciągnie nie miłosiernie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Witajcie mamuski
Dopiero teraz weszlam na forum bo dzis prawie wogole mnie nie bylo w domciu hehe-zalatwilam dwie sprawy urzedowe po swojej mysli i jestem happyCoraz blizej do zalatwiania paszportu jupi!
Czytam i czytam zaleglosci a Wy o punktach czy czyms takim piszecie prawie caly czasI odnioslam dziwne wrazenie,ze ktos mnie tu o cos podejrzewa Dziecinada bo ja mam juz swoje lata i to sporo wiecej od innych tu mamusiek i nie bawie sie w pierdoly i nawet na nie nie mam czasu Widze,ze mam kilka tych niby oklaskow i bardzo za nie dziekuje a oklaski lub antyoklaski moze dac kazda osoba z zewnatrz forum a nie tylko forumowiczki-warto o tym pamietac zanim sie kogos konkretnego bedzie mialo na mysli A jak ktos swoim postepowaniem zraza innych to juz jego problem
Na probe dam oklaska jednej mamusi mojej ulubionej na tym forum a komu to szaaaa
Katarzyna87 witaj na forum
Tuptusia wspolczucie kolejnej nieprzespanej nocki-super,ze mozesz za dnia to odespac
Marzenie trzymam kciuki za czwartkowa wizyte i zycze odwagi-bedzie dobrze!A Olik ma przezajefajna minke-a jego karczycho mocne,ze hohoBRAWO!!!
Kasiar12 fajna poczatkowa stronka biznesowa-gratuluje
Lady dosia no to masz psiaka lobuziaka co buszuje sobie w nocy
Kalba wspolczuje,ze Marysia ma infekcje gardla i ze sie biedna meczyZdroweczka jej zycze!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
619 Postów
Wyjadacz
dziwne te oklaski
no to kto sie w to bawi przyznac sie
Kalba zdrowka dla babelka
moja w koncu tez zasnela przed chwila jak sprzatalam i jadlam w hustawce naszczzescie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok