Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Wlasnie widze. Dziekuje

Dobrusia, a w Biltemie i Juli tak jak pisze Daria,sa tez

Marta,a Ty spostrzegawcza bestio,hi,hi Nawet nie zwrocilam uwagi,ze ktos sie zabawia z tymi punktami. Ale to nie moglaby byc jedna osoba. Bo to mozna dac raz na pare godzin. A te punkty szybko zamienily sie w minusy.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
619 Postów
Wyjadacz
daris masz juz 1 wiec juz jest oki
aga wymiata z tymi oklakami
z tego co wiem to nie musisz zamawiac bagazu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
619 Postów
Wyjadacz
ojaaa to mozna tylko 1 osobie na 6godz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
510 Postów
Iska |
(iglaczek)
Wyjadacz
Niemowlętom nie przysługuje przewóz bagażu z wyjątkiem wózka, który można przewozić bezpłatnie. Na pokład samolotu nie można wnosić fotelików samochodowych dla dzieci.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
510 Postów
Iska |
(iglaczek)
Wyjadacz
dzieki Aga wlasnie doczytalam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
400 Postów

(marta86)
Wyjadacz
Wera nie musisz kupowac bagazu jesli zabierasz ze soba wozek i dziecko

Agusss przeprowadze sie i zamieszkam u Ciebie

Daris nie damy sie Lobuzowi nie wygra z mamuskami Jedna osoba to raczej tego nie zrobila bo naliczylam ze dzis dostalas 3 minusy, wiec jesli to jedna osoba to musiala by miec minimum 3 konta
Matematyke powinnam wykladac
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
177 Postów
Stały Bywalec
Aaaa ale glupota:/ po co wogole te oklasko:/ az strach teraz cokolwiek napisac:/ ja dzis kupilam bilet do pl na 27 marca ale strasznie sie boje bo bede sama z Emilkiem tatus dojedzie tydzien pozniej autkiem do nas:/ macie jakies rady odnosnie malego 2 miesiecznegp dziecka w samolocie? Nie zabieram ze soba ani wozka ani fotelika bo wszystko bede miala na miejscu jedyne co to zakupilam dzis chuste- nosidelko na allegro
allegro.pl/show_item.php?item=2155451489
Mam nadzieje ze zdaza mi przyslac
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
491 Postów
Dobrochna AS
(lady_dosia)
Wyjadacz
cze dziewczyny.

przelecialam juz teklą po chatynce, a nawet i mopem

Mąż pojechał po nakładkę
Dzięki za wskazówki

Marzenie - Oli ma minę pierwsza klasa, jakby chlapną drynka kolorowego z la palmą hihihih

Wygląda na to, że większość z nas w marcu/kwietniu leci z dzidzinkami
Więc wszystkie porady doświadczonych mam mile widziane.
Ja lece do PL z męzem, sama będe wracać, bo mąż wraca wcześniej, zaraz po świetach.

Te oklaski to jakaś bulba, najlepiej chyba jak zaczniemy to ignorować i już. Szkoda czasu i sił na debatowanie o tym
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
400 Postów

(marta86)
Wyjadacz
Aga dzieki trzeba bylo z tym porzadek zrobic

AK mam nadzieje ze chusta sie spawdzi u Ciebie, w miom przypadku totalna klapa. Kupilam z mysla przewiezienia Mlodej samolotem bo zapomnialam nosidelka i niestety wogule nie dalo jej sie w tym niesc dobrze ze w domu sprawdzilam bo na lotnisku to dopiero bym miala problem.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok