Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
510 Postów
Iska |
(iglaczek)
Wyjadacz
A no to jak jej nie starczyło to pewnie. Ja od soku zacznę zobaczymy jak będzie. to dobrze w sumie ze Zuzia je wszystko. ma radoche ze smakowania
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
619 Postów
Wyjadacz
my dalismiy Milence pierwsze desrek w sumie nic jej nie bylo potem dalismy jej ten kleik no i zrobila kupke normalnie ale chyba bolal ja brzuszek po tym
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
477 Postów
Sylwia N.
(psculkas)
Wyjadacz
Chlopiec teraz dzidzia dla mamusi
kasiar12 to super, ze Zuza je wszystko z apetytem.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
Chleb z maslem jej tez smakuje hehe albo wasa
Gotowany szpinak , co jej dam to zje
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
510 Postów
Iska |
(iglaczek)
Wyjadacz
A ile ma Milenka ?
A to do pary teraz chłopiec czy
To Kasia w sumie osobno na dobra sprawę nie musisz gotować
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
Osobno gotuje jej zupki a drugie danie o 15 je z nami tylko jej odkladam wczesniej a nasze doprawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
Na dwie godzinki czlowiek na spacer wyjdzie a wy juz tyle stron naprodukowalyscie
Dzieki za podpowiedzi co do tej skory.. oni w helse to tylko mowia ze wszystko w normie
Te wszystkie emolienty to kupie ale jak do pl pojade.
U nas wyszlo sloneczko
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Hejka mamuski!
Witaj psculkas-super,ze do Nas dolaczylas
Aga31 gdyby ta focia miala 500 KB to moje cyce zalaly by forum
Halas masz racje-pewka ze dobrze by bylo aby dzieciaczki jak najdluzej pily mleczko z piersi a ze niektore przez to mamy cyce ala Pamela Anderson to tylko w mysl zasady,ze COS ZA COS
Rhplus dodajac swoja focie zapomnialam chwilowo,ze mamy dwoch mezczyzn na forum
Marzenie ilosc mleczka nie zalezy od wielkosci piersi i sama wiesz po sobie,ze jak nie masz zbyt duzych piersi to i tak Olik pieknie rosnie i rozwija sie na Twoim mleczku Robik pozdrowiony i bardzo zadowolony,Gabik ucalowany a jaki przy tym uchachany Zas my powtarzamy,ze serdecznie zapraszamy!Przyjedzcie do Nas w ktoras niedziele lub sobote-jesli wciaz macie na spotkanko ochote
Kalba masz racje,ze Ines miala fuxa,ze nie urodzila dzisiaj bo szkoda by bylo Maxika,ktory na swoje urodzinki czekalby co 4 lata
Marta86 zgadzam sie z Toba,ze dziewczynki sa zazwyczaj drobniejsze od chlopcow
Aguss Milusia wyszla suuupcio na tym bujaczku Od niedawna mam taki sam i jestem z Niego baaaardzo zadowolonaMamy takie same spioszki z malpeczkaJa od bardzo dawna uzywam oliwke i krem Bambino i niedlugo mi sie skoncza no ale nikt ze znajomych nie wybiera sie teraz do Polski bym mogla ich poprosic o kupno tych kosmetykow wiec zostanie krem Natusan Zinklawe ktorego osobiscie bardzo nie lubie stosowac i stosuje tylko w razie koniecznosci bo wysusza skore Gabrysia i cialko wyglada jakby je pokryl suchy bialy cement A i BOBOTIC sie juz konczy i nie wiem co bedzie bo on bardzo pomagal Gabrysiowi na kolki a nie wiem czy mu pomoze ten norweski lek Powoli szykuje psyche na ewentualna popoludniowa traume
Kasiar12 super,ze Zuzia rozwija sie prawidlowo-zreszta to widac na fociach,ze zdrowizna z Niej ze hohoI tylko pozazdroscic,ze tak ladnie wszystko zjada
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
477 Postów
Sylwia N.
(psculkas)
Wyjadacz
dziewczyny cierpliwosci.
kazde dziecko jest inne i w inny sposob reaguje na nowo wprowadzony pokarm, np. moja Julka od 12 mca mogla jesc banany, wczesniej reagowala na nie kolka, probowalam wprowadzic je do jej diety kilkakrotnie,az sie udalo.
jezeli widzicie, ze dziecko boli brzuszek to mozecie mu troszeczke pomoc,np. masujac brzuszek w odwrotnym kierunku do ruchow wskazowek zegara, dajac koper wloski do picia itp
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
206 Postów

(aleks26)
Stały Bywalec
hej my po wizycie w helse , Emil wazy 8025 i ma 67,5cm , ale przekrecac sie nie chcial z brzucha na plecy i na odwrot , nie wiem czemu i juz pani doktor stwierdzila , ze cos nie tak , ja ich nie rozumiem , Emil za 3 dni skonczy pol roku, sam siedzi, nie zawsze uda mu sie obrocic z brzuszka na plecki lub odwrotnie , kurcze i znow za dwa tygodnie musimy isc .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok