Hejka mamuski!

Witaj
psculkas-super,ze do Nas dolaczylas
Aga31 gdyby ta focia miala 500 KB to moje cyce zalaly by forum
Halas masz racje-pewka ze dobrze by bylo aby dzieciaczki jak najdluzej pily mleczko z piersi a ze niektore przez to mamy cyce ala Pamela Anderson to tylko w mysl zasady,ze
COS ZA COS
Rhplus dodajac swoja focie zapomnialam chwilowo,ze mamy dwoch mezczyzn na forum
Marzenie ilosc mleczka nie zalezy od wielkosci piersi i sama wiesz po sobie,ze jak nie masz zbyt duzych piersi to i tak Olik pieknie rosnie i rozwija sie na Twoim mleczku

Robik pozdrowiony i bardzo zadowolony,Gabik ucalowany a jaki przy tym uchachany

Zas my powtarzamy,ze serdecznie zapraszamy!

Przyjedzcie do Nas w ktoras niedziele lub sobote-jesli wciaz macie na spotkanko ochote

Kalba masz racje,ze Ines miala fuxa,ze nie urodzila dzisiaj bo szkoda by bylo Maxika,ktory na swoje urodzinki czekalby co 4 lata
Marta86 zgadzam sie z Toba,ze dziewczynki sa zazwyczaj drobniejsze od chlopcow
Aguss Milusia wyszla suuupcio na tym bujaczku

Od niedawna mam taki sam i jestem z Niego baaaardzo zadowolona

Mamy takie same spioszki z malpeczka

Ja od bardzo dawna uzywam oliwke i krem Bambino i niedlugo mi sie skoncza no ale nikt ze znajomych nie wybiera sie teraz do Polski bym mogla ich poprosic o kupno tych kosmetykow wiec zostanie krem Natusan Zinklawe ktorego osobiscie bardzo nie lubie stosowac i stosuje tylko w razie koniecznosci bo wysusza skore Gabrysia i cialko wyglada jakby je pokryl suchy bialy cement

A i BOBOTIC sie juz konczy i nie wiem co bedzie bo on bardzo pomagal Gabrysiowi na kolki a nie wiem czy mu pomoze ten norweski lek

Powoli szykuje psyche na ewentualna popoludniowa traume
Kasiar12 super,ze Zuzia rozwija sie prawidlowo-zreszta to widac na fociach,ze zdrowizna z Niej ze hoho

I tylko pozazdroscic,ze tak ladnie wszystko zjada