Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
527 Postów
6666 6666
(6666)
Wyjadacz
milusia jaka uśmiechnieta widać ze jej sie spodobała nowa zabaweczka no własnie dziewczyny teraz wszystkie kaszki maja nowe opakowania ja w niedziele byłam w Szwecji i jest jednak duzo taniej ale mleko i pieluchy wychodzą drożej
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
A tu można to kupić??? ja mam kosmetyki z Nivea ale nie wszystkie sie sprawdzaja szampon ,płyn do kapieli ,krem na zime i balsam do ciała super a reszta chyba do kosza pójdzie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
527 Postów
6666 6666
(6666)
Wyjadacz
JAK OSKAR BYŁA NA CYCKU TO BYŁA WYGODA A TERAZ MLEKO KASZKI SŁOICZKI OWOCE IDĄ JAK WODA HEHE ALE MI SIE ZRYMOWAŁO HEHE
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
lady dosia jak ja mówie za każdym razem w helse że Olivierowi cos takeigo wyskakuje co jakis czas to babeczka mówi to normalne i każe smarowac tym kremem a derma albo oliwka a jak mówie że nie pomaga to słysze "kiedys przejdzie"
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
619 Postów
Wyjadacz
dziekuje dziewczyny
lady dosia lezaczek
marzenie niestety nie mozna tego tutaj kupic tylko polska
ja przeczytalam o kosmetykach sporo forum i roznych rzeczy i doszlam do wniosku ze kupie Milence w polsce bambino podobno najlepsze mam w sumie oliwke i jestem zadowolona a w sumie wiekszosc nas jest pewnie kapana i nie tylko w bambino
bo teraz uzywam te natusan ale skorka wysycha Milence i podobno wlasnie kosmetyki j&j wysuszaja tak sie doczytalam a mialam tez bobini bo dostalam to masakra Milka dostala takiego uczulenia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
haha halas no rzeczywiście poetycko Ci sie zrymowało hi
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
lady dosia a ten płyn micelarny to ma jakąś nazwe czy normalnie płyn micelarny/??
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Marzena,ja kupilam w Polsce. Ale mozesz kupic tutaj ten Olej do mycia z A-dermy. Jest dobry. Ja go uzywalam ale potem bylam w Polsce i kupilam inne

Monia,a napisz mi prosze czy Oskar je te obiadki ze sloiczkow? Czy gotujesz mu?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
czyli tylko Polska mnie ratuje ha lece 25 marca do domku wiec sie zaopatrze
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
lady_dosia,a ten plyn micelarny to jest jakis specjalny dla dzieci czy taki sam jak dla doroslych? Bo w aptece widzialam ten plyn z Eucerin.

Marzena,ja 21 marca lece,hi,hi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok