Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Wyobrazcie sobie mamuski co by to bylo gdyby ta focia miala 500 KB a nie 303 Wlasnie Gabik sie budzi i musze wyciagnac cyca mutanta by go nakarmic,przewinac i lulu
DOBRANOC
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
239 Postów

(FOTOGRAFIK)
Stały Bywalec
Ale sie laski naogladalem... Chyba o mnie zapomnialyscie.... hehe... teraz nie zasne... No dobra... nie takie rzeczy widzialem... Ale juz niedlugo jak by ktos byl ciekaw pojawia sie moje nowe fotki z sesji noworodkowej, ktora odbedzie sie w piatek
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
239 Postów

(FOTOGRAFIK)
Stały Bywalec
A jak by ktos chcial wiekszy rozmiar prosto z kanapy.. jeszcze na starym mieszkaniu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
239 Postów

(FOTOGRAFIK)
Stały Bywalec
A jak by ktos chcial wiekszy rozmiar prosto z kanapy.. jeszcze na starym mieszkaniu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
Mi jedyne co po ciazy zostalo fajne to wlasnie cycki hehe 70H rozmiar xD
My mamy wizyte w helse o 9
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Dzien dobry

NANA76 ,500? No to by dopiero bylo cos,he,he

Kasia,ciekawe jak tam Zuzinka?

lady_dosia,nie doczekalam,he,he Nawet zapalki nie pomogly Moze na torrentach znajde

Milego dnia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
477 Postów
Kalba Kalba
(Królowa_Korba)
Wyjadacz
hej dziewczyny! mam pytanko. czym zageszczaliscie mleczko modyfikowane, jak juz przyszla na to pora? Bo tutaj widzialam tylko kaszki do rozrobienia z woda. Są takie co sie rozrabia z mlekiem (cos w stylu kleiku ryzowego)?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Ja nie widzialam. A tez szukalam. A,ze Julka nie pije z butli wiec je ten na wodzie. To jest wlasnie cos ryzowe
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
Hej kochane ja to wczoraj padłam z Olivierem przed 22 i kimono do 1 a dzis nad ranem znów sajgon wiszenie na cycku non stop he Daris pozycja dobra a czapkę mam hihihi
hi NANA ale cycor i dziwic sie że Gabryś tak slicznie przybiera jak mamusia ma gdzie pomieścić duzo pysznego mleczka hihi ale powiem Wam że ja wcale nie mam wielkich ale na szczęście Olivier nadal ładnie przybiera
Pozdrów tez Roberto i ucałuj syncia hmmm czyli możemy sie wprosić na jakie spotkanko????
Wera mój miał tez jakis kryzys gdy miał gdzies 4 tyg i nie wiedziałam co sie dzieje,wszyscy mi mówili że to minie a ja myslałam że zwariuje ze zmęczenia po w ogóle nieprzespanych nocach;( wszystko minie ech teraz jestem madra bo to przeszło
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
477 Postów
Kalba Kalba
(Królowa_Korba)
Wyjadacz
tuptusiowata dobrze ze dzisiaj nie urodzilas, bo malenstwo mialoby urodzinki co 4 lata
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok