Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
527 Postów
6666 6666
(6666)
Wyjadacz
daris najlepiej skonsultowac to z lekarzem bedziesz spokojniejsza Oskar tez miał na brwiach i sie łuszczyło zapisali mi masc i ikke stres hehehe na koniec dodali
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
619 Postów
Wyjadacz
hejo
ten kleik ryzowy my tez uzywamy tzn dopiero raz go uzywalismy w zeszlym tyg go kupilam w kiwi ale jest jeszcze cos innego bo tez mi napisala ta nazwe cos chyba na m ale nie jestem pewna heh
a my mamy nowa zabawke w domu mamy juz plac zabaw
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
527 Postów
6666 6666
(6666)
Wyjadacz
aaa i jeszcze musiałam mu to na śpiku smarowac zeby sobie w oczy nie wtarł bo nie bezpieczne no ale nam sie nie udało z takim maluszkiem to ciezko i potem oczka mu ropiały bopewnie sobie wtrał czeski film normalnie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
619 Postów
Wyjadacz
Milcia ma coz z boku i troszke na czole i babeczka powiedziala ze to moze byc ze za gruba czapka wiec ja zmienilam czapke na ciensza ale mowi ze to moze tez byc bo zima i dzieci maja w zimie problemy ze skorka
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Marta,smieje sie,ze to miesznka wybuchowa,bo Julka jak ja je, to az podskakuje,he,he Po za tym nie chce nic innego. Jak bylam w Polsce to kupilam rozne kaszki i nie tknela zadnej. A teraz je cos takiego www.nestlebaby.com/no/baby_nutrition/pro...amp;num=10&pci=0
Nie ma nic innego teraz u mnie w Meny. I ona je to lyzeczka No i jadla ten Risgrøt. W ogole smakuja jej nieslodkie rzeczy. Teraz dodaje jej troche owocow ze sloiczka ale wczesniej jadla bez Co do opakowan,to zmienily sie wszystkie na takie niby bardziej praktyczne

Wera,masz racje wycofali. Ale to ze Småfolk. Ja tego nie kupuje bo Julce nie smakuje.

Daria,Julka miala cos takiego i wlasnie kupilam tak jak Marzena A-derme. Zaczelam tez kapac najpierw w tym oleju z A-dermy. A pozniej kupilam Emolium i Oilatum. No i jest super. A-dermy juz nie stosuje.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
o ho ho jaka Milusia zadowolona z nowej zabaweczki ech z tymi problemami skórnymi u maluszków ajk nie ciemieniucha to jakas wysypka
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
619 Postów
Wyjadacz
aga chyba nie wycofali bo my to kupilismy i bylam w sobote w meny i tez to bylo chyba ze u nas jeszcze sa a potem nie bedzie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
Aga a ten Emolium to jest krem i płyn do kąpania???
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Agus,jak Milusia zadowolona Usmiechnieta No i zabawka super
U mnie sie zmienila cala wystawa dziecieca. Nie moglam sie polapac. Ale az dzisiaj pojde i przyjrze sie dokladniej,he,he

Marzena,ja mialam Emolium emulsje do kapieli
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
491 Postów
Dobrochna AS
(lady_dosia)
Wyjadacz
Daris - powodów może być tysiące- może jakaś przyprawa, nowy płyn do płukania, cokolwiek. Aby zminimalizować skutki podrażneinia czy uczulenia wprowadz kosmetyki o jak najniższej szansie uczulenia - właśnie A- derme, a jak bedziesz w PL to kup oilatum soft do kapieli, maja tez z tej serii krem. Ja dodatkowo uzywam do przemywania cialka i buzi plynu micelarnego dla niemowlat.
Jak dotad , odpukac, Ida nie miała zadnych problemów skórnych. Dla pewnosci mozesz tez zapytac w helse, bo z tego co pamietam jakos sie na dniach wybierasz.

agusss- jaka fajna zabaweczka a co to?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok