Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
527 Postów
6666 6666
(6666)
Wyjadacz
dzień dobry ale ma do nadrobienia daris nana biusty pokażne hihihi ale synusiowie zadowolenie ze hej przy takich cycusiach niech pija jak najdłużej na zdrowie kalba ja czasami zagęszczam kaszka własnie do rozrabiania na wodzie bo innej tu nie znalazłam i jest ok
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
400 Postów

(marta86)
Wyjadacz
Klaudia z tego co przeczytalam to jest kleik ryzowy ale sprawdz dokladnie
www.nestlebaby.com/no/baby_nutrition/pro...ct_detail.htm?id=763

Agusss nasze corcie obie filigranowe, Emma na 2,5m wazyla 5080 no ale to dziewczynki czesto sa drobniejsze od chlopcow
Kolezanki corcia ma 11m a wazy 13kg
Karmiace mamuski, cycuchy i dzieci fajne

Tuptusiowata Gratuluje Synka, piekny chlopczyk
Wera Emma jak sie urodzila to przez caly dzien spala, na wieczor sie rozkrecala i potrafila nawet do 2 w nocy plakac, nic ja nie bolalo. Przez placz robila sie zmeczona i zamiast isc spac nakrecala sie dalej. W 2 m zycia bylo juz lepiej ale zdazalo jej sie pomarudzic i z tego pozniej robila sie wielka afera wyla i konca nie bylo widac Juz jej to minelo jakis czas temu, ale zawsze kiedy jest zmeczona to sie bardzo denerwuje.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Marta,to jest wlasnie to co Julka je i bardzo lubi. Teraz jest w innym opakowaniu. Zmienili niedawno. To jakas mieszanka wybuchowa jest,he,he
Albo wycofali to u mnie ze sklepu. Bo tak teraz patrze,ze nazwa jest troche inna
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
477 Postów
Kalba Kalba
(Królowa_Korba)
Wyjadacz
o wlasnie cos takiego widzialam, ale nie jestem pewna czy taka sama nazwa. Dzieki dziewczyny!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
510 Postów
Iska |
(iglaczek)
Wyjadacz
aga31 jakis czas temu byl artykul jakis ze mieli wycofac jakies kaszki, tu na tejstronie na glownej bylo z msc temu moze
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Juz wiem. Julka to jadla na poczatku i tak wyglada,ze to ten kleik. Tylko,ze niedawno poszlam do sklepu i tego nie bylo. Zmienili opakowania na mniejsze. Wzielam to od 4 miesiaca ale teraz patrze,ze to nie to samo. Ma troche inny sklad. Ale w smaku dalej dobre,he,he
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
510 Postów
Iska |
(iglaczek)
Wyjadacz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
400 Postów

(marta86)
Wyjadacz
Aga a czemu mieszanka wybuchowa? Ma jakies wybuchowe dzialanie na Julke W skladzie ma make ryzowa i troche witamin
Ja to mysle ze do mleka Mlodej bede podawac, Julka je ten kleik z miseczki czy pije z mlekiem?
Z ciekawosci popatrze w sklepie za tym kleikiem

Aga sa dwa podobne opakowania jedno to kleik a drugie kaszka. Julka pewnie kaszke taka je, kleik nie wiem czy by jej tak smakowal
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
Dzien dobry
Dziewczyny Natan ma cos na skroniach i teraz troszke tez na czole..niewiem co to jest ale strasznie go swedzi,nawet sie czasem budzi z tego powodu w nocy.To taka plama szorstkiej skory..
Smaruje mu to caly czas kremem bo jak suche to bardziej swedzi-wiadomo ale jakos nie pomaga
Nie jest to napewno od jedzenia bo jem to samo caly czas a wczesniej nie mial.Co to moze byc?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
daris to mamy ten sam problem;( identyczne ma mój a Olivier ma jeszcze na głowie cos takiego tez sie drapie i mysle że przez to drapanie roznosi bo buzce ja smaruje tym kremem A-derma i troche pomaga ale wczesniej kilka razy na dzien myje mu te plamy woda przegotowana
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok