Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Ide juz lulu bo obaj moi mezczyzni juz smacznie spia wiec pora i mnie sie do Nich dolaczyc
DOBRANOC mamuski
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
66 Postów

(madzia_02)
Początkujący
hej dziewczyny, juz pozno a mi sie wscale spac nie chce
my wykorzystalysmy ladna pogode i dwa razy bylysmy na spacerku
no to mialyscie spotkanie dziewczyny szkoda, ze sie nie poznalyscie, ale czasem tak bywa, fajne macie wozeczki, tatus kupil Elin ten (jak polecial na chwile do Polski sam) bejbi.eu/sklep/bebecar-wozek-stylo-class...rowy-li-pi-6531.html i na poczatku nie bylam zachwycona bo myslalam, ze niezda egzaminu, ale ma duze kola i fajnie sie go prowdzi
Tuptusiowata zycze szybkiego i pomyslnego rozwiazania, pamietam jak ja czekalam kiedy w koncu urodze, milo wspominam ciaze, taki magiczny czas czulam sie swietnie i nie moglam w miejscu usiedziec a porzadki to chyba codziennie robilam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
588 Postów
Ines Fernholc
(Tuptusiowata)
Wyjadacz
Ja się tak szybko nie dam wywieść coś czuję

No Spoznieni jak ja urodzę to Ciebie będą tak wyganiać i wyganiać hehe

A moja mama tylko mówi, że mam jeszcze nie rodzić, że ona chce zdążyć przylecieć zanim zacznę rodzić hehe ona chyba myśli, że ją na porodówkę wezmę a ja biorę tylko męża
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
265 Postów

(spóźnieni3)
Stały Bywalec
do mnie to jeszcze daleko...:/
niby duży Filip a może zechce dłużej posiedzieć...ale ja to chyba będę wtedy bzikować i wychodzić z siebie dopiero

mam pytanie mamuśki to normalne że już mam mleko? plamie staniki gródki mam już dłuższy czas a ostatnio nacisnęłam i normalnie pokapało mleczko...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
588 Postów
Ines Fernholc
(Tuptusiowata)
Wyjadacz
Mam tak samo, to normalne. To się nazywa tzw siara Więc wszystko jest ok. Już po prostu się gruczoły przygotowują do produkcji mleka

I nie ma co bzikować, na spokojnie

A co do mycia okien uważaj na męża ja wczoraj wygadałam się, ze szorowałam kafelki w łazience
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
66 Postów

(madzia_02)
Początkujący
marzenie to normalne i dobrze, ze masz, jak ja urodzilam Elin to w ogole nie mialam pokarmu, a ona mi ciagle na cycu byla a ten bol, ktory przezywalam byl nie do opisania, mala byla bardzo niespokojna bo glodna, w szpitalu nie chcieli mi jej dokarmic, a ona tak plakala a ja razem z nia polozne jak zobaczyly to podaly jej troche mleka i na chwile bylo dobrze, pokarm sie pozniej u mnie pojawil, ale wystarczalo jej tak do dwoch miesiecy, poszniej zaczelo sie dokarmianie
ale po porodzie bylam wykonczona i jeszcze dwa dni w szpitalu nie spalam bo mala mi nie dala
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
265 Postów

(spóźnieni3)
Stały Bywalec
ale czy to nie za wcześnie ty tuptusiowata masz już termin a do mojego cały miesiąc i już mleko cieknie...

madzia pomyliłaś loginy ja jestem spóźnieni albo Anita
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
66 Postów

(madzia_02)
Początkujący
no rzeczywiscie
Dobranoc wszystkim
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1189 Postów

(Izzy)
Maniak
Dziewczyny wybór wózka nie jest łatwy polecam wam taki ,miałam go nie jest tani ale wart każdej zł i każdego noka
aluminiowy lekki a prowadzi sie dosłownie jednym palcem

poczytajcie sobie o nim

allegro.pl/ShowItem2.php?item=2119368472&ars_source=ars&ars_socket_id=7&ars_rule_id=44

Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
588 Postów
Ines Fernholc
(Tuptusiowata)
Wyjadacz
Mi też się to zaczęło duzo duzo wcześniej. Najpierw taki biały oleisty płyn, potem żółty a teraz czasem biały Więc na prawdę nie masz się co denerwować. To różnie się zaczyna. Raz szybciej raz później. Ale jak najbardziej wszystko jest w porządku
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok