Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
619 Postów
Wyjadacz
nic sie nie martwcie mi tez dosc szybko mleko sie pojawilo

ah podoba mi sie ten wozek bardzo czemu ty go wczesniej nie pokazalas
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Dzien dobry

Tuptusiowata,a ja myslalam,ze to juz No nic, dalej mocno trzymam kciuki

A Julka dzisiaj obudzila sie o 6,hi,hi Teraz siedzi i oglada Myszke Miki Chyba wyczula,ze tatus jedzie do pracy i wroci dopiero jutro wieczorem
A ja mimo,ze jestem zadowolona ze swojego wozka,to teraz kupilabym inny. No ale coz. Skad mialam to wiedziec,hi,hi Wszystko wychodzi w trakcie uzywania. Na pewno kupilabym inny fotelik samochodowy.
I z tym mlekiem,to u mnie tez pojawilo sie bardzo szybko. Takze,to nie problem

Magda,ja tez nie spalam w szpitalu. Ale z calkiem innej przyczyny. Mleka to ja mialam mnostwo. Tylko nikt kompetentny sie nie znalazl,zeby pokazac mi jak sie mala przystawia do cyca. Co ja sie nameczylam. Nawet nie chce mi sie o tym myslec. Skonczylo sie na wielkich ranach i 2 miesiecznym sciaganiu i karmieniu butla. Roznie to bywa,he,he

Milej soboty
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
hej dziewczynki Nana uderzyłam wcześniej w kimono wczoraj i z tymi kolkami u nas jest coraz lepiej coraz mniej sie pręzy ale ma też takie dni gdzie na prawde sie męczy ale nigdy nie płacze tylko tak troszke pojękuje;P także tylko czekac jak w końcu miną
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
527 Postów
6666 6666
(6666)
Wyjadacz
dzien dobry mamuski my tez pobodke o 6 dzis mielismy ale powoli Oski juz gotowy na drzemke udanego weekendu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
491 Postów
Dobrochna AS
(lady_dosia)
Wyjadacz
halo, halo, dzień dobry

my też już nie śpimy

Tuptusiowata - moja mama też mi mówiła, żebym na ią poczekała hihihi , a stało się tak, że przyleciała 12 godzin po porodzie

Ja to nie spałam tylko pierwszą noc po cesarce, położna włożyła mi Idę do łóżka a ja się bałam oka zmrużyć, że ją zgniotę.... Pić mi się chciało jak diabli, ale bolało tak, że się nie mogłam wyciągnąc po wodę co na szafce stała, więc rzucałam w męża poduszką żeby mi podał picie
A Ida przez pierwsze 26 godzin to tylko spała, ja ją musiałam budzić na jedzenie, a ona zasypiała od razu na cycu, masakra była, położne kazały mi ją rozbierać, żeby się troszkę wybudzała

Aga - to Wy biedulki same jesteście w weekend dobrze, że jedziecie z gościną

Co do wózka to mój na razie sprawdza się super. Tylko ciężki i duży jest diabeł - ale o tym wiedziałam i był to świadomy wybór. No, ale ja nie chciałam wyścigówki tylko wygodną, dużą terenówkę
Ale fotelik samochodowy z zestawu to masakra jakaś. Nie lubię go - jest mały i jakiś taki ciasny i na pewno w wakacje, przed wyjazdem nad morze i dłuższą podróżą będziemy go zmieniać.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
400 Postów

(marta86)
Wyjadacz
Maxi Cosi, recaro i cybex takie polecem foteliki Mam wszsytkie 3 w roznym przedziale wiekowym. Pierwszy ma Emma, drugi Nadia a 3 Aleks. Foteliki przeszly pozytywnie testy bezpieczenstwa zdobywajac po 4 i 5 gwiazdek, polecem.

Aga ja tez swoje przeszlam po porodzie wrrrrrrrrrrrr
Pisalam wczesniej oj jak wspomne to strasznie sie ciesze ze to juz za mna i teraz jest ok.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Monia,Oski to podobny agent to Julki,he,he Tez lubi mamusie budzic

lady_dosia,my takie bidulki od dawna jestesmy Moj maz sobie wbil do glowy,ze Julka musi miec wszystko... I tylko pracuje i pracuje. Tylko ja mu teraz wbijam do glowy,ze ona potrzebuje taty a ja meza. Moze w nastepny weekend spakujemy sie z ni i pojedziemy do Hvaler. Bo tam pracuje w soboty i niedziele. A tam jest bardzo ladnie Bardzo podoba mi sie tez Fredrikstad Ale to chyba wszystko blisko Ciebie
Co do fotelika to tez kupuje inny jak teraz bede w Polsce. Julka niewiele brakuje do 9 kilo wiec moge sie udac na zakupy

marzenie,uff,kolki odchodza,hi,hi Super
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Marta,zgadzam sie w 100% Jak to dobrze,ze to za nami A jaki masz Maxi cosi? Te Recaro i Cybex wygladaja solidnie I ta spacerowka Cybex tez niczego sobie Jak dla mnie to bardzo przydatne informacje bo ja sie po prostu gubie w tych wszystkich produktach jak wozki i foteliki. Ekspertem jestem w sprawach sprzetu do karmienia,he,he. Bo kupilam i przetestowalam chyba wszystko
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
491 Postów
Dobrochna AS
(lady_dosia)
Wyjadacz
Aga31 - owszem, Hvaler i Fredrikstad to całkiem niedaleko, jakieś 60 km W Fredrikstad rodziłam
Tamtejsza starówka super jest i Twierdza W hvaler nie byłam, ale skoro mówisz, że ładnie to się musimy wybrać
Fajnie jest też w Halden - na granicy szwedzkiej, super ruiny twierdzy na wzgórzu, rewelacja
Ja lubie też moss, ale wiosna i latem jest mnóstwo plaż - i nad morzem i nad jeziorami, fajne stare farmy do zwiedzania, wyspa z fajną galerią sztuki współczesnej
I masz rację - Jula najbardzie j potrzebuje Taty Kurcze czas płynie tak szybko...

No właśnie jeśli chodzi o foteliki to ja też słyszałam bardzo wiele dobrego o maxi cosi, ten z emmaljungi to porażka. O ile wózki mają świetne to z fotelikiem coś zawiedli.... Calineczka to miałaby tam może i wygodnie. No i sam fotelik ciężki jest jak piorun.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
Hej hej dziewczyny

Ja wczoraj sprzatalam bo tesciowa w Oslo hehe

My mamy fotelik BeSafe i 4Baby Weelmo czy jakos tak

A co do wozkow to ja mialam Izzy4Baby na gondolke i tu bylam zadowolona bo byla dluga i dosc szeroka, w listopadzie mialam wlozony spiwor z welny i Zuzia w kombinezonie miala jeszcze miejsce na kulkach piankowych.

Teraz kupilismy sama spacerowke mikrus yetti na pompowanych kolach i amozytorach i jest super
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok