Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
hehe Tuptusiowata i znowu zawiodłaś dziewczyny bo jeszcze nie na porodówce a one tak Cie wyganiają mi jak sie zbliżał termin porodu to panikowałam jak diabli hihi a urodziłam 5 dni przed porodem Marta ja tez skorzystam z tego linka i zamówie te puzzle i do Pl i do Norwegii
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
Nana a czy to nie pora budzic Twojego Gabika na jedzonko a Ty na necie buszujesz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
265 Postów

(spóźnieni3)
Stały Bywalec
Ja cię wyganiam bo za tobą będę ja a mi się już tak chce na tą porodówkę że szok he he he

No nie wszystkie NANA wiedzą ja jeszcze nie wiem i się świetnie czuje mam zamiar okna myć tylko tak żeby mój mąż nie widział bo będzie krzyczał

Tuptusiowata przyjdą napewno...ja się zdziwiłam że tak szybko poszło niecałe 2 tygodnie i to jeszcze z dosyłaniem papierka...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Marzenie ales wykrakala hehe Gabis wlasnie wsunal solidna porcje i powrocil do krainy snow
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
619 Postów
Wyjadacz
jakie fajne te puzzle piankowe
ja to sie ciesze ze wczesniej urodzilam bo jak bym miala czekac i czekac to bym sie chyba za bardzo stresowala
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
No tak Spoznieni3-masz racje
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Heh nie wiedzialam,ze pryki dziecka tak moga cieszyc U moich obu corek bylo zero kolek a tu akurat synus i koleczki A jego pryki to obecnie najpiekniejsza melodia dla mamusi uszu
Marzenie a jak tam Olik z kolkami-przechodzi je lagodniej?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
400 Postów

(marta86)
Wyjadacz
Marzenie ja to wybralam pierwszy lepszy link ale trafilam ze dosc dobra oferta przejzalam jeszcze raz Zawsze mozesz zobaczyc na allegro cos innego mozne znajdziesz lepsze

Agusss fajnie Ci ze wczesniej urodzilas Po terminie mozna troche oszalec
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Oj po terminie rzeczywiscie mozna dostac fiola czekajac na skurcze
Ja to tak stalam sie wtedy czujna i tak sie wsluchiwalam w sygnaly organizmu,ze myslalam iz kazde skurcze przepowiadajace to juz TO Urodzilam prawie w 42 tc a dwa dni pozniej mialam miec wywolywany porod gdyby dzidzia sama nie chciala wyjsc
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
619 Postów
Wyjadacz
marta no super u mnie w ogole szczescie to bylo w dniu porodu bylam u lekarza ktory nic mi nie powiedzial ze to moze byc dzis tylko wysylal mnie do szpitala na pon bo spadalam z wagi strasznie wrocilam do domu to odebralam list z numerem personalnym i na koniec nie umielismy sie dodzwonic na taxi wiec maz szybko polecial do pracy po auto wiec bylam sama w domku naszczescie auto bylo wiec moglismy jechac do szpitala heh tak nie wiem jak by sie to wszystko ulozylo
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok