Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
dziewczyny gdzie moge kupic tutaj takie puzzle piankowe na których może sie dzidzia bawic jakos nie widziałam tego po sklepach
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
sóznieni podoba mi sie ten Twój w wózek piekny ma kolor
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
265 Postów

(spóźnieni3)
Stały Bywalec
mi też ten błękit przypadł do gustu tylko ja fotelik też mam pod kolor i więcej bajerów hi hi dodatkowo dokupionych ale nie wiem czy się przydadzą np
parasol
moskitiera
pokrowiec
folia od deszczu
i coś tam jeszcze już nie pamiętam hi hi. A kupiłam go pewnie dlatego bo był fajny filmik na youtube instruktażowy co gdzie i jak wcisnąć i jaki to on nie jest wspaniały he he
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Spoznieni3 kolorek Twoj wozek ma naprawde fajny Ja tez szukalam wlasnie mniejwiecej w takich odcieniach niebieskiego i udalo mi sie kupic w polaczeniu z czernia choc nie jest to taki niebieski jak Twoj-ale bardzo podobny
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
527 Postów
6666 6666
(6666)
Wyjadacz
daris ty to masz smykałkę tu kupi tu sprzeda stronki internetowe obcykane hehe marzenie jak kupiłam te puzzle w nile koło 300korn płaciłam a my mamy taki kolorek wózka turkusowy ze ąż po oczach razi hehehale taki mi sie własnie podobał
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
527 Postów
6666 6666
(6666)
Wyjadacz
nana to sie nazywa talent cos pięknego bardzo ładna fotka Gabis ma fure ze hej
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
dzieki halas popatrze w tym Nile jak bede w centrum u siebie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
400 Postów

(marta86)
Wyjadacz
Marzenie puzzle piankowe kupisz tez w TOYSRUS oraz EXTRA LEKER
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
619 Postów
Wyjadacz
heh piekne te wasze wozki moj nie jest az taki piekny ale nie jest najwazniejsze ze lekki
daris pewnie tu jestes gg mi nie dziala
spoznienie twoj super tylko piankowe kola widze to sie po sniegu moze ciezko jezdzic ja mam 2 piankowe i nie smigaja tak jak papowanie niestety
a ja tak sie cieszylam ze 3 dni bedziemy w trojke i co jutro jestesmy same z Milenka masakra
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
265 Postów

(spóźnieni3)
Stały Bywalec
no rzeczywiście piankowe...jakoś wcześniej nie sprawdzałam
ale wiesz agusss ja tu mieszkam praktycznie przy głównej więc w zimie śniegu to mam na ulicy tylko z 200m a dalej jest odśnieżane. Zielona byłam jak kupowałam i jakoś się nad tym nie zastanawiałam jak to się mówi człowiek się uczy a mój wózek to pierwszy będzie he he
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok