Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Monia, mi tez sie marzy Na razie wynajmujemy. Ale przymierzamy sie do kupna Na razie szukamy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
619 Postów
Wyjadacz
my mamy kupione ale malutkie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
527 Postów
6666 6666
(6666)
Wyjadacz
NO MI BY SIE MARZYŁO KUPIC MIESZKANKO LUB DOMEK ALE TO 2 OSOBY MUSZA PRACOWAĆ BO INACZEJ Z KREDYTEM CIĘZKO TAK SŁYSZAŁAM PRZYNAJMNIEJ WIEC NARAZIE MOGE TYLKO POMAZYĆ
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
527 Postów
6666 6666
(6666)
Wyjadacz
wiadomo lepiej płacic kredyt i miec swoje niz wynajmowac my juz prawie 4 lata na wynajmujemy agusss ciasny ale własny kąt
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
619 Postów
Wyjadacz
no dokladnie a kiedys sie kupi wieksze
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Dzieki halas Ciesze sie,ze i Wam sie podoba ta sztuka-mnie wzruszala i wzrusza do tej pory Uwielbiam ogladac jak Kseniya tymi swoimi raczkami ze zwyklego piasku zrobila dziela sztukiA do tego jak dobiora odpowiedni podklad muzyczny to wow
Ja tez mieszkam w niewielkiej dwupokojowej skorupce i marzy sie Nam kiedys kupno nawet niewielkiego domku i moglby byc nawet do remontu bo moj men to z tych panow vel zlota raczka hehe No ale na wszystko potrzeba czasu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
265 Postów

(spóźnieni3)
Stały Bywalec
my mamy służbowy dom (na spółkę z męża bratem żoną i córka 3 latką) i nie płacimy ani rachunków ani czynszu tylko mojego męża szef ale też byśmy chcieli coś swojego tylko ten kredyt...;/
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Co do mieszkanka to narazie splacamy komus kredyt placac wynajem No ale wiecznie tak nie bedzie-trza sie pocieszac hehe
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
agusss,zgadzam sie z Monika Ciasny ale wlasny,hi,hi
Monia,z tym kredytem to nie jest latwo Jak chce sie cos fajnego to trzeba miec juz dosyc dobre zarobki.
Anita,a wy szczesciarze,hi,hi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
491 Postów
Dobrochna AS
(lady_dosia)
Wyjadacz
cześć dziewczyny, ale sie zrobiło wózkowo - kredytowo dziś wieczorem, hihih
wszystkie wózki fajniusie - najważniejsze, żeby sie sprawdzał w danym terenie, był wygodny dla dzidzi i pasował mamie

Marta - a o jakies spacerówce myslisz? parasolce czy takiej wiekszej? Bo jesli parasolka to ja na przyklad bede kupowac maclarena - lekki, latwo sie sklada, i dobrze sie nim jezdzi. Ale nie jest to wozek w teren, a raczej miejski.

ja juz sprzatnełam chatynke, upieklam ciasto, zamarynowałam miesko i rozpoczełam weekend juppi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok