Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
Aga- ja tez uwazam ze tata to wazny "element" w zyciu dziecka
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
37 Postów
Nowicjusz
Witajcie, nie wiecie czy i gdzie w Oslo można kupić Gripe Water?

Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
Hej kochane my tez juz nie spimy,my tez
Gatim-w Oslo nie kupisz Gripe Water.
My mamy fotelik BeSafe Izzi Sleep Stokke i w zyciu bym nie zamienila hihi Jak jest na stelazu to dziecko i tak jest na lezaco-super rozwiazanie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
527 Postów
6666 6666
(6666)
Wyjadacz
JA POWOLUTKU MUSZĘ TEZ ROZGLADAĆ SIE ZA FOTELIKIEM DLA OSKARA MARTA DZIEKI ZA PODPOWIEDZ
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
527 Postów
6666 6666
(6666)
Wyjadacz
AGA OSKI IDENTYCZNY AGENT JA JULCIA HEHE MOZE SIERPNIOWE DZIECIACZKI TAK MAJĄ HIHILADY DOSIA W JAKIM REJONIE MIESZKASZ ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
239 Postów

(FOTOGRAFIK)
Stały Bywalec
Rąbek tajemnicy z przygotowań do sezony... Dla dziewczynek i chłopczyków...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
239 Postów

(FOTOGRAFIK)
Stały Bywalec
I jeszcze coś do czego się przyczyniłem...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Hejka mamuski
Marzenie to masz tak jak ja z Gabikiem- raz jest tak,ze prawie wogole nie ma kolki a czasem jest tak,ze prezy sie i czerwienieje pojekujac i wtedy wiem,ze musze mu pomoc sie odgazowacNo ale juz niedlugo mam nadzieje sie to skonczy u Naszych synusiow-oby sie wtedy nie zaczely jazzy z zabkowaniemNo ale cos za cos
Tuptusiowata Twoja mama pewnie bedzie checiami szybciej z Toba niz ten samolot co ja do Was przetransportuje by zdazyc na porodowke a tu lipa bo corcia wezmie tylko meza Ja tez bym nie brala mojej mamy na sale porodowa bo moja mama to mala panikarka i jakby wiedziala,ze cos nie tak to by latala po korytarzach robiac wrzawe by ktos mi pomogl
Lady dosia moj wozek tez jest ciezki i terenowy ale w zyciu bym sie nie zamienila na inny bo tu sie swietnie sprawdzil
Marta86 ja mam dwa foteliki-jeden z zestawu od wozka a drugi Maxi Cosi,ktory dostalam od siostry,ktora go uzyla tylko raz jako transport ze szpitala do domu a potem sobie kupila inny,ktory bardziej jej sie spodobal A mnie tam pasuje i ten z zestawu i ten od Niej Jeden mam w domu-ten z zestawu i w Nim czasem bujam synka a drugi Maxi Cosi mam w samochodzie
Lizzi witajFajna ta prezentacja wozeczka a i wozek fajny
Aga31 moj tez ostatnio intensywnie pracuje bo do wyjazdu do Polski juz malo czasu a imprez tam tyle,ze hoho Ciagnie te nadgodziny i malo ostatnio w domu bywa i teraz tez jest na fuszceI znow jest slynne cos za cos-ale czy zawsze warto?Jak tylko wraca do domu to przebiera sie i pedzi do Gabrysia robic mu samolocik kladac go sobie na przedramieniu Gabis to uwielbia i smieje sie przy tym czasami popiskujac tak,ze go pewnie na ulicy slychac-chwile,ktore uwielbiam i czesto uwieczniam na video hehe
Pogoda u mnie piekna wiec sie powoli bede szykowala na spacerek na sloneczko i wiaterek hehe
Udanego weekendziku
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
491 Postów
Dobrochna AS
(lady_dosia)
Wyjadacz
Halas - ja mieszkam tuz koło Moss, to jest jakies 60-70 km na południe od Oslo

My juz po spacerze 2 godzinnym, zaraz bedzie obiadek Tak się dotleniłam, że mi czaszka dymi niemal, a mała nadal śpi jeszcze, więc ją zostawiłam z nianią na tarasie

Gatim - ja ściągalam Gripe Water z Polski, w zasadzie duzo nie używaliśmy, więc jesli nie ma Ci kto wysłać to ja odstąpię
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
527 Postów
6666 6666
(6666)
Wyjadacz
lady _dosia ja mieszkam 15 km od Askim myślałam ze mieszkasz nie daleko mnie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok