Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
1549 Postów

(aga31)
Maniak
lady_dosia,sliczna
Dziewczeta,ja sie odmeldowuje. Dobranoc
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
75 Postów
Natalia P
(Natalia1625)
Początkujący
lady_dosia dzieki za rady
aga31 to prawda ta bizuteria jest mala, ale ja np nie lubie duzej bizuteri,wiec to zalezy kto co lubi, nana musi wziasc pod uwage gust corki, zreszta ja wogole nie przepadam za "zmiana" bizuterino chyba ze na jakies okazje, a tak to nosze kolczyki ktore dostalam od mamci na chyba 16 urodziny , ale tak mi sie ciagle podobaja ze nie mam checi ich zmianiac a wszystko co dostane, badz kupie bo piekne, to lezy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
619 Postów
Wyjadacz
lady dosia cudowne sa i masz racje im prostsze tym najlepsze
a zrob zdjecie twojej co masz i pokaz bo jestem bardzo ciekawqa
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
75 Postów
Natalia P
(Natalia1625)
Początkujący
lady_ dosia popieram prosbe aguss, tez bym chetnie zobaczyła
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
619 Postów
Wyjadacz
natalia ja np nie wyobrazam sobie bez przewijaka ale to zalezy komu co przypasuje
podrzewacz nam jest srednio potrzebny chodz czasem sie przydaje ale zadko
aga dobranoc
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
477 Postów
Kalba Kalba
(Królowa_Korba)
Wyjadacz
Te bransoletki tez sa aliczne. Maz kupil mi kiedys na urodziny, mozna dokupic rozne zawieszki i zamieniac Cos w stylu polskiej pandory
www.sterlinks.no/modules/module_123/prox...;I=2955&mid=1097
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Kobietki jeszcze raz dziekuje za porady i linki A corci zamowie i serduszko i bransoletke Mlodszej tez cos wybiore na bierzmowanie-nie wykluczone ze tez to samo serduszko tylko inna bransoletke-moze ta z linku od Kalba bo tez sliczna
DOBRANOC mamuski
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
491 Postów
Dobrochna AS
(lady_dosia)
Wyjadacz
jutro cykne foto za dnia i wrzuce
Kalba - rzeczywiście też fajne te z charmsami.

agusss - my mamy przewijak nr 2 w łazience - taki kombajn razem z wanienką, na to przewijak a pod spodem kiesoznki i półki. I coś takiego bardzoooo polecam Zgadzam się, że bez przewijaka ani rusz, w moim przypadku całkowicie nieprzydatny okazał się ten w pokoju Idy

Drogie Panie ja tez idę, bo jeszcze chce poczytac troszkę Dobranoc
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
588 Postów
Ines Fernholc
(Tuptusiowata)
Wyjadacz
Ale się rozpisałyście Naczytałam się i odpisuje

Bransoletka są wszystkie super Moja Mama zamawia sobie zawsze też z pewnej stronki na prawdę super bransoletki ale nie mogę sobie przypomnieć z jakiej

Ooo już wiem, z tej www.bydziubeka.pl/

Są ślicznie i wcale nie drogie moim zdaniem

Dziś dzionek minął mi bardzo szybko i miło Właśnie jednym okiem pilnuje królika łobuza i buszuję w necie Właśnie zwinął mi gałązkę od winogrona z talerza

Natalia ja również porobiłam listę co potrzebuję dla malca Ciuszkami się nie przejmuję, bo tyle ich dostałam, że hoho. Przez to mało kupiłam nowych A co do takich różnych urządzeń to lista była ale zanim pojechaliśmy kupić połowę wykreśliłam, bo stwierdziłam, że nie jest to potrzebne od razu a jak będzie to wtedy się dokupi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
Niektorzy sie zegnaja a my sie witamy dopiero hihi
No ale dlaczego tak sie dzieje?? Nooo,bo za krotka ta sobota
Jak to jest ze caly tydzien sie wlecze a sobota taka krotka jakby jej nie bylo
Ehh ja sie wlasnie zastanawiam nad antykoncepcja bo w sumie nigdy nic nie uzywalam i teraz tez nie uzywa, ale jak pomysle ze mialabym znowu miec takie malenstwo to... no i tak sobie wlasnie dzisiaj narobilam ochoty na ta wkladke Mirena-jak bede u lekarza to bedzie pierwsze o co spytam bo wydaje sie fajna metoda
Jesli o krzeselka chodzi.. to my jeszcze nie kupilismy ale juz wiem jakie kupie,bardzo mi sie spodobalo podaje link www.bobowozki.com.pl/product_info.php?pr...3&<osCsid>
Aga to najnowsze krzeselko od babybjørn jest fajoskie-tez mi sie podoba
My tez dzisiaj troszke szalelismy na zakupach,udalo mi sie kupic az 3 pary spodni noo i wkoncu kupilam ta torbe na wozek PramPack wiec teraz tylko podrozowac pozostaje hihi Noo ale poszalec mozna bylo bo udalo nam sie dzisiaj nawet cosik tam w "totka" wygrac hihi
Dziewczyny chce kupic karuzele do lozeczka i znalazlam takie cudo ze zalowalam ze odrazu kiedys tam jak kupowalam inne rzeczy to nie widzialam jej i nie kupilam
Jest drozsza niz inne karuzele ale za to jakie funkcje maaaaa i jak dlugo sie z niej korzysta-masakra normalnie hihi ja ja juz dzisiaj wlasnie zamowilam ale i tak ja bede miec dopiero jak z pl wrocimy buuu... podaje link,moze tez sie spodoba jakiejs przyszlej mamusi 4kids.com.pl/produkt/opis/6964/karuzela_magic_galaxy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok