Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
Oki-doki dziewczynki my tez idziemy lulu
Moze jutro znajde troszke wiecej czasu zeby z wami popisac heh
Dobranocka
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
619 Postów
Wyjadacz
wszystkie stronki super
lady dosia ja mam lazienke malusia wiec musze miec taki przewijak na lozeczko nie ma innej opcji ale tez bym wolala taki jak ty masz

dobranoc wszystkim
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
75 Postów
Natalia P
(Natalia1625)
Początkujący
dobranoc
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
dzień dobry wszystkim;*:* ja uwielbiam biżuterie nawet taka zwykłą t taka sroka że mnie hihihi ja w sumie jeszcze mam czas na krzesełko do karmienia a jest taki wybór że bedzie cięzko wybrać Nana te buciki widziałam na allegro i wiele innych rzeczy na chrzest swietna pamiatka lady dosia ja tez kupiłam sterylizator a w sumie na razie niepotrzebny i podgrzewacza ani raz nie użyłam butelki tez stoją,raz na jakis czas mały tylko wypije troszke herbatki koperkowej i wygotowuje butelki tez w garnku laktator był mi potrzebny tylko przez tydzień podczas nawału pokarmu,z karmieniem nie miałam problemów od poczatku miłej niedzieli wszystkim mamusiom:*:*
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Dzien dobry

Natalia1625 , masz racje,zalezy,kto co lubi Oczywiscie nie wyrazilam dokladnie o co mi chodzi. Ta bizuteria wyglada calkiem inaczej niz na zdjeciu. Wiec bardziej mialam na mysli,zeby NANA76,nie kupowala tego przez neta Zdjecia sa tak zrobione,ze nie oddaja wcale rzeczywistego wygladu No i ja bylam zawiedziona. Wykonaniem niestety tez.
Co do przewijaka,to mam za mala lazienke,wiec kupilam taki zestaw w Ikei - komoda + przewijak i stoi w pokoju Julki. Jestem z takiego rozwiazania bardzo zadowolona. Julka zreszta tez
A i z tymi akcesoriami do karmienia to faktycznie warto poczekac. Jak beda problemy to wtedy zawsze mozna kupic No i jak sie sciaga mleko to bez sterylizatora ani rusz na poczatku. Ja sciagalam przez 2 miesiace co 2 godziny. Nawet w nocy. Gdybym miala wszystko gotowac za kazdym razem to bym chyba zwariowala
Co innego te bransoletki. Sa naprawde swietne Moja siostra sie w tym lubuje Tyle,ze ona kupuje Pandora. Nie ma problemu z prezentami dla niej teraz,he,he

daris,no ta karuzela to 1 klasa, cena tez niczego sobie,hi,hi To krzeselko to tez na wypasie

Milej niedzieli
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
527 Postów
6666 6666
(6666)
Wyjadacz
dzien dobry ale sie mamuśki rozpisałyście mam sporo do nadrobienia mnie dopadła grypa jelitowa masakra dzis juz lepiej ale przeszło na męza jak dobrze ze Oskara zaszczepiłam przeciwko rotawirusom jestem o niebo spokojniejsza miłej niedzieli
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
527 Postów
6666 6666
(6666)
Wyjadacz
a jeśli chodzi o biżuterie to zakochałam sie w Lilou new.lilou.pl/pl/mam juz 3 i na pewno powiększe swoją kolekcje
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Monia,a to niedobra grypa. Przyszla i sie przyczepila. A kysz! A tak na powaznie to zdrowiej szybko
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
527 Postów
6666 6666
(6666)
Wyjadacz
NANA JA TEZ BIORE TE TABLETKI NIE ROBISZ PRZERYW I OKRES CZASAMI JEST A CZASAMI NIE POKRECONE TROSZKU ALE TAK JEST
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Hejka mamusie
Ale fajna pogoda dzisiaj,slonko swieci,+3 na rtecii trza sie powoli szykowac na spacerek
Marzenie ja dokladnie tak jak Ty nakupowalam wszystkiego w brod a teraz narazie lezy Mam kilka butelek z wymiennymi smoczkami w zaleznosci od wieku dzidzi,dwa laktatory-jeden reczny od siostry nieuzywany z firmy Avent a drugi mini elektryczny ktorego uzylam ze trzy razy ale skubaniec jest zajefajny a ciagnie jak odkurzaczMam tez kilka smoczkow ktore moj synus olewa,sterylizator ktory tez lezy,dostalam zabawki na wyrost,ubranka na wyrost,leki na zas bo teraz jest za maly itp-kureczka jest tego sporawo ale czesc tych rzeczy przyda sie-tylko ze chyba za pol roku dopiero
Ja tez uwielbiam bizu i troche sobie jej przywiozlam z Polski ale nie ma tu okazji by ja zakladac-przynajmniej narazie
Aga31 jesli chodzi o te serduszko dla corci to sie na nie napalilam jak szczerbaty na sucharka i nawet jakby bylo malutkie to bedzie delikatne i corcia bedzie mogla je nosic nawet na codzien i do szkoly gdyby chciala
Halas jesli bede stosowala te tabletki to pewnie bede kolejna,ktora na forum w razie braku miesiaczki bedzie sie martwila czy jest w blogoslawionym stanie bo ja jestem z tych panikujacych na tym punkcie Szczerze wspolczuje Ci Monia tej grypy zoladkowej-wracaj szybciutko do zdrowia bo to grypsko potrafi czlowieka oslabic a czasami nawet odwodnic
Pij wodę niegazowaną, słabą herbatę (np. z mięty). Unikaj mleka, soków, kawy. Pamiętaj by pić dużo i często, aby nie dopuścić do odwodnienia! W miarę ustępujących objawów możesz wprowadzić rozcieńczone z wodą soki owocowe.
Do jedzenia na początek (tzn. gdy ustąpią wymioty) możesz przygotować kleik, niezbyt tłusty rosół, a w miarę poprawy stanu zdrowia wprowadzić startą marchewkę, gotowane ziemniaki, ryż, gotowane mięso drobiowe. ZDROWIEJ!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok