Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
U nas juz za pozno na szczepienie

Marzenie super fotka

agusss- muffinki mmmm, ja na diecie jestem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
<3
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
527 Postów
6666 6666
(6666)
Wyjadacz
ZUZIA TY TANCERKO MAŁA
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Monia,ale to za jedna dawke? U mnie kosztuje 820 koron.

Aj,aj,jakie fajne tany tany z tatusiem Zuzia mala tancereczka,hi,hi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
Zz3
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
265 Postów

(spóźnieni3)
Stały Bywalec
Urocza jest ta twoja Zuzia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
Dziekujemy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Mamuski a my wrocilismy z godzinke temu z drugiego spacerku bo poszlismy do Kiwi na drobne zakupy
Marta86 dzieki za info Ale sie ucieszylam,ze ta szczepionke podaje sie doustnie-jupiii No i ze tansza niz w Polsce choc na zdrowiu dziecka sie nie oszczedza
Owie3ka18 extra ze i Ty zaliczylas spacerek bo pogoda zajefajna dzis byla na spacerki z Naszymi pociechami
Marzenie moj Gabis tez sie czesto smieje a ostatnio zaczal piskac smiejac sie ale robi to sporadycznie jak naprawde na maxa sie go rozbawi hehe Od kilku dni jak sie rano budzi,to po zmianie pieluszki i po cycu lezy sobie i gaworzy sam do siebie z godzinke bez przesady
Aguss alez Ty Nam zrobilas kobietko na forum smaka na muffinki-no nieeee-a ja tez sie odchudzam i takie o muffinkach wspominki produkuja mi w ustach nadmiar slinki Byloby fajnie gdybys Nam pokazala zdjecia,ktore zrobila dzis Milusi Twoja znajoma
Aleks26 Twoj Emilek zajefajnie okazuje radoche hehe a przy tym ma z mamusia zabawe w kocyk-kocyk
Halas no to ja musze juz zaczac dzialac z ta szczepionka bo gdyby mnie sie trafila ta paskudna grypicha to serce by mnie bolalo z zalu,ze moj synek przezemnie by cierpial gdyby sie odemnie mial nia zarazic A jak sie nazywa ta szczepionka?Pamietasz?
Kasiar12 Zuzia szaleje z tatusiem Filmiki przefajne
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
Hej kochane
Kasiar12-ty wiesz ze Zuzia jest the best na filmikach-aktoreczka mala
Pogoda rzeczywiscie dzis super byla,tez zaliczylismy spacerek po lesie i nawet sciezki wyznaczone dla narciarzy byly i non stop jacys nas mijali hihi
Marzenie zdjecie super,pamietam doskonale tamte rejony-mnostwo miejsca i przestrzeni tylko gdzie niegdzie ciezko sie przebic jak sniegu napada hihi
Mam pytanko w zwiazku z tym ze mam okres i wszystko mnie dzis boli to chcialam zapytac czy mozna brac nospe jak sie karmi ?? Wiecie moze albo bralyscie? Czy tylko paracet zostaje..
A to my w lesie i po dwoch stronach sciezki dla narciarzy hihi
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
Nana i Daris dziekujemy

Zdjecie sliczne co do Nospy to nie wiem, ale jak ja mialam nerwobol to mi pielegniarka powiedziala ze moge nawet Ibux wziac jak karmie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok