Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
619 Postów
Wyjadacz
a krzeselko tak ma regulacje Milence tez sie podoba ale jej nie wsadzam jeszcze bo za mala chociaz dalam jej do niego wklad dla noworodkow z fotelika i moze tam czasem troszke posiedziec
oj tak na necie duzo taniej ja lozeczko posciel karuzele mam z alegro
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Aga31 fajna stronka Corcia jak to nastolatka lubi bransoletki wiec jak nie bede wiedziala co wybrac to kupie i to z mojej stronki i bransoletke ze stronki od Ciebie-dzieki
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
75 Postów
Natalia P
(Natalia1625)
Początkujący
NANA, bizuteria z tymi krysztalkami jest naprawde ladna, taka delikatna, a i okazala, mialam do slubu takowa, wiec mysle ze na prezent dla cory moze byc
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Dzieki mamuski za podpowiedz-juz mniejwiecej wiem co zamowic
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
619 Postów
Wyjadacz
lady dosia ale super te branzoletki zakochalam sie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
NANA76, to stronka lady_dosi Ona takie cuda umie wyszperac,hi,hi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
491 Postów
Dobrochna AS
(lady_dosia)
Wyjadacz
Natalia1625 - ja na pewno kupiłam za dużo ubranek, sporo z nich Ida miała na sobie może z raz choć teraz ostatnio ledwo nastarczam z praniem, bo muszę ją 2-3 razy dziennie przebierać

Z takimi rzeczami jak sterylizator czy laktator się wstrzymaj - bo jesli okaże się, że karmisz tylko piersią to nie będziesz tego używać - a jak będziesz potrzebować to wtedy kupisz. Ja smoczki i grzechotki wygotowuje w garnku po prostu i już

U mnie sie też zupełnie nie sprawdził otulaczek.

Reszta rzeczy - takich jak jakieś wielkie ilości butelek, podgrzewacz - leży i czeka...
Jak również w jej sypialni czeka dziewiczy przewijak bo łatwiej mi ja przewinąc i umyć w łazience (mokre chusteczki ja używam tylko poza domem, w domu tylko woda).
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
75 Postów
Natalia P
(Natalia1625)
Początkujący
lady_dosia , zgadzam sie z agusss, ten konfigurator wlasnej bransoletki jest super
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
NANA76,aha,nie kupuj tej bizuterii svarowskiego bo w rzeczywistosci jest strasznie malutka,he,he Ja kupilam kolczyki i w rzeczywistosci wygladaja koszmarnie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
491 Postów
Dobrochna AS
(lady_dosia)
Wyjadacz
prawda, że lilou sliczne? ja najlepiej lubię te takie proste z 1 lub 3 zawieszkami na sznureczku, te przebajerzone juz mi się tak nie podobają :0)

Mam dziewczynkę z wygrawerowanym IDA, mam męża na sznureczku i serduszka

A teraz zamówiłam taką new.lilou.pl/pl/zestawy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok