Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
177 Postów
Stały Bywalec
Super zdjecia i filmiki
Daris moze jutro spacerek razem?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
Dzieki dziewczyny
AK83 wkoncu kochana hihi
Juz wszystko oki z waga Emilka??
No oczywiscie ze idziemy w takim razie!
Czekam na znak o ktorej i gdzie sie umawiamy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
491 Postów
Dobrochna AS
(lady_dosia)
Wyjadacz
Dziewczyny, mi się też wydaje, że Ida kaszle z powodu sliny. Ale lepiej pojde do lekarza, a co tam, niech ja jeszcze raz sprawdzi. Bo mala nie ma goraczki, wesola jest, ladnie je, siusia i kupka regularnie, wiec mysle ze to slinowy kaszel

Kasiar12 - Zuzia boska, tancerka jaka smieszka. A Tata łakomczuch

Marzenie - u mnie tez byl dzis obiadek zrobiony wczoraj - dzis tylko podgrzac a teraz zrobiłam ciasto marchewkowe
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
NANA76,szczepionka nazywa sie Rotarix.

daris, jaka sliczna mamuska Co do Nospy,to nie stwierdzona czy przenika do mleka matki. I nie stwierdzono tez skutkow ubocznych. Trzeba konsultowac sie z lekarzem. Ja podczas ciazy bralam i teraz tez mi sie zdarzylo. Rozmawialam z ginekologiem i sam mi to zalecil

No i Zuzia super w tych filmikach
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
177 Postów
Stały Bywalec
Dzieki Daris juz wszystko dobrze maly przybiera ladnie na wadze wiec dzis tez byllismy na spacerku martwi mnie tylko ze cyce tak bola:/ ale nie mam zadnej goraczki a grudki pojawiaja sie sporadycznie i maly je od razu sciaga wiec chyba wszystko ok mysle ze po prostu musza sie zahartowac hihi czasem maly jak sie przyssie to ciagnie 1,5 godziny:/ wiec chyba maja prawo bolec
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
Nie martw sie ze bola-nas wszystkie bolaly na poczatku hihi
Dlatego ja zaczelam uzywac oslonek i uzywam do teraz mimo ze juz dawno sie wyleczyly
Ale bol byl nie z tej ziemi-to prawda.
No i pewnie ze jak sie zahartuja i przyjzwyczaja do malej pijaweczki to bedzie wszystko oki hihhi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
619 Postów
Wyjadacz
heh zapraszam do nas na muffinki w takim razie
heh super te filmiki tak sie usmialam na tym drugim super
pokaze zdjecia jak je dostaniemy
oj tak piersi bola masakrycznie ale tez szybko przechodzi
ulala ale fajny spacerek czemu ja nie mam takich ladnych okolic jak wy do spacerowania
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
588 Postów
Ines Fernholc
(Tuptusiowata)
Wyjadacz
Cześć dziewczyny

Jak zwykle się rozpisałyście i trzeba nadrabiać

Nana ja nie wiem jak Ty to robisz, że potrafisz każdej mamuśce coś odpisać. Bo ja to w połowie się gubię i już nie wiem która co pisała żeby potem odpisać ale się staram

I muszę Was ostrzec dziewczyny, bo wiem, że panuję ostatnio grypa jelitowa niestety. Więc strzeżcie siebie i wasze pociechy.

Ja również byłam dziś na spacerku, pogoda boska. Cieplutko, słoneczko świeciło aż chce się żyć

Ja mam przewijak razem z wanienką i stoi w pokoju, bo w łazience brak na to miejsca niestety ale jest na kólkach więc można nim manewrować bez problemu

Marzenie świetnie wyszłaś na tym zdjęciu, tylko pozazdrościć figurki

Kasia a Zuzia jak fajnie tańczy, mała tancerka rośnie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
86 Postów
Natalia H
(owie3kaa)
Początkujący
he he tez sie zastanawiam jak nana to robi ze wszystkim mamuskom odpisuje bo ja tez sie gubie
Zuzia sliczna dziewczynka a jaka wesoła hi hi
A daris kolejna sexy mamuśka na spacerku w pieknej okolicy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Aga31 no to juz wszystko wiem o tej szczepionceA co myslicie o szczepionce przeciw pneumokokom?Te bakterie u malych dzieci moga wywolywac ciezkie choroby,np.zapalenie opon mozgowo-rdzeniowych,zapalenie plucZarazenie nimi moze rowniez prowadzic do sepsy Podobno im mlodsze dziecko,tym wieksze ryzyko chorob wywolywanych przez pneumokokiJak juz zaczelam zglebiac sie w ten szczepionkowy temat w necie to zahaczylam i o pneumokoki i mam dylemat czy przy okazji przeciwko temu swinstwu tez zaszczepic synka
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok