Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
510 Postów
Iska |
(iglaczek)
Wyjadacz
Ja nie mam hustawek zadnych tylko ten lezaczek, w sumie on tez buja, ale ogolnie mala jest w nim jak na razie bardzo rzadko. WKurza sie troszke jak w nim jest. Za to baaardzo lubi tanczyc z tata
wlaczaja sobie muzyke i tata na rekach tanczy z malutka.
Co do tego lulania, to Viktoria jakos nie specjalnie lubi bujanie. Jak do spania ja chce pobujac bo placze to jest jeszcze wiekszy placz. Dopiero jak przestane bujac, dam jej smoka albo jeszcze troszke piersi to sie uspokaja i zasypia sama, najczesciej jednak na rekach zasypia wieczorem. Musze ja przytulic nalepiej do golego ciala pod piersi i ona wtedy sobie zasypia i pozniej ja klade do lozeczka i spiocha grzecznie.

A czytacie juz swoim maluszkom na wieczor?czy na razie tylko podspiewywanie?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
No ale dobra dziewczyny....
Bo my tu sobie gadu-gadu a zycie nam ucieka....
Trzeba sie integrowac
W przyszlym tygodniu zapraszam do siebie na kacik zapoznawczy i dzieciaczkow i nas mamusiek-moge obiecac ciacho,kawe i baby tv
Wyciagam zeszycik i zaczynam zapisaywac ktora z mamusiek chetna jest i jaki dzien danej mamusi najbardziej odpowiada.Ja jestem np za nastepna sroda a czemu sroda...niewiem hihi strzelilam
Czekam na propozycje w jaki dzien wam pasuje i cos ustalimy.Dodam ze mieszkam w Oslo
Pisac,pisac
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
My sie z Jula zapisujemy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
W takim razie jako pierwsze jestescie zapisane
Jaki dzien tygodnia WAM pasuje??
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Akurat w nastepnym tygodniu mozemy w kazdy dzien Wiec dopasujemy sie
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
Supi Czekamy na reszte w takim razie....halo halo??
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
527 Postów
6666 6666
(6666)
Wyjadacz
fajne te pioseneczki ale jeszcze trzeba mieć zdolności wokalne hihihi no i dobrą pamięc zeby nauczyć sie słów ale chyba wprowadze to w plan naszego dnia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
527 Postów
6666 6666
(6666)
Wyjadacz
dziewczyny jak jestem bardzo chętna na takie integracje i spotkania ale mieszkam na zadupiu ma sporo kilometrów do Oslo i na dodatek niezabardzo umniem dojechać hihihi do szpitala akerhus dojade i na tym koniec podróży ale zapraszam was chętnie do siebie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
I tu sie halas nie wymigasz hihi bo ja zaraz kolo tego szpitala mieszkam Ta moja dzielnica to nie jest centrum Oslo na szczescie i tylko juz do Oslo niestety nalezy.
Sluchajcie a znacie jakies miejsca w sieci gdzie moglabym jakies fajne piosemeczki dla babelkow sciagnac na komputer tak zebym pozniej mogla na mp3 wrzucic??
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
510 Postów
Iska |
(iglaczek)
Wyjadacz
daris, tu masz link zapiska.pl/
sciagasz tu piosenki z youtuba na mp3 albo mp4` albo z wrzuty tylko link wklejasz do piosenek
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok