Ja nie mam hustawek zadnych tylko ten lezaczek, w sumie on tez buja, ale ogolnie mala jest w nim jak na razie bardzo rzadko. WKurza sie troszke jak w nim jest. Za to baaardzo lubi tanczyc z tata
wlaczaja sobie muzyke i tata na rekach tanczy z malutka.
Co do tego lulania, to Viktoria jakos nie specjalnie lubi bujanie. Jak do spania ja chce pobujac bo placze to jest jeszcze wiekszy placz. Dopiero jak przestane bujac, dam jej smoka albo jeszcze troszke piersi to sie uspokaja i zasypia sama, najczesciej jednak na rekach zasypia wieczorem. Musze ja przytulic nalepiej do golego ciala pod piersi i ona wtedy sobie zasypia i pozniej ja klade do lozeczka i spiocha grzecznie.
A czytacie juz swoim maluszkom na wieczor?czy na razie tylko podspiewywanie?

wlaczaja sobie muzyke i tata na rekach tanczy z malutka.
Co do tego lulania, to Viktoria jakos nie specjalnie lubi bujanie. Jak do spania ja chce pobujac bo placze to jest jeszcze wiekszy placz. Dopiero jak przestane bujac, dam jej smoka albo jeszcze troszke piersi to sie uspokaja i zasypia sama, najczesciej jednak na rekach zasypia wieczorem. Musze ja przytulic nalepiej do golego ciala pod piersi i ona wtedy sobie zasypia i pozniej ja klade do lozeczka i spiocha grzecznie.
A czytacie juz swoim maluszkom na wieczor?czy na razie tylko podspiewywanie?