Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
Ale mnie przycmilo ze hoho
Aga31 oczywiscie ze tak zrobie-przeciez setki razy to juz widzialam a calkiem mi z glowy wylecialo-daj spokoj
Dzieki ci kochana za fatyge
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
Własnie Aga mam ten sam problem co daris,mały nie chce butli tylko jak pierwszy raz mu dałam herbatki koperkowej to wypił wszystko a potem sie nie chycił,z łyżeczki pije
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
491 Postów
Dobrochna AS
(lady_dosia)
Wyjadacz
Aga, super jesli mogłabym dojechać do ciebie i dalej razem, bo ja w życiu nie byłam autem sama w Oslo.... I o ile nie byłoby problemu gdybym jechała sama, o tyle z maluszkiem pobłądzić to bym nie chciała za bardzo.... Patrzyłam nawet jak dojechac do Daris, ale to po drugiej stronie Oslo jadac ode mnie, wiec jakas masakra dla mnie, chyba lepiej by mi było dojechac pociagiem z Moss do oslo i tam sie przesiasc juz do pociagu do Daris... Wiec jak mozesz Aga to napisz mi, gdzie Ty mieszkasz to spojrze na guleside
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
Dogadujcie sie kochane,dogadujcie-zebyscie tylko jakos dojechaly hihi
Marzenie moze to i jakis sposob na wypicie choc deka herbatki hihi-musze wyprobowac ale przydalobysie zeby pil z butli ehh...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
491 Postów
Dobrochna AS
(lady_dosia)
Wyjadacz
Halas - ida ssie smoka od 2 tygodnia i je tylko cyca. Problemów ze ssaniem nie ma, choc sie obawialam tego. z butli tez jakos jadla, bo 3 dni jej podawalam moje melko, jak byla awaria cycka

Daris - sroda dla nas super, a o jakich godzinach mowimy?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
Hmm jakie godziny...moze tak na 12:00 np Zebym zdazyla ciacho upiec zeby bylo swiezutkie hihi Co o tym myslicie??
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
No wlasnie dziewczyny,Julka tez z butli nie pije. A z lyzeczka to jakis pomysl jest
lady_dosia, ja mieszkam w Greverud. Wybierasz sie autem czy pociagiem?
Jak dla mnie to 12 jest super
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
491 Postów
Dobrochna AS
(lady_dosia)
Wyjadacz
Aga, spojrze na mape i dam znac, musze tez przepytac meza jak mi bedzie lepiej dojechac.

daris - ten spray to ja w meny kupowalam normalnie tez.

A my w czwartek idziemy na pierwsze grupowe spotkanie do helse, zobaczymy jak bedzie i ile Klusia Idusia wazy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
619 Postów
Wyjadacz
wszytskie sie umawaiaja a co ze mna
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
491 Postów
Dobrochna AS
(lady_dosia)