Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
1549 Postów

(aga31)
Maniak
aha to my nie mamy takiego czegos
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
491 Postów
Dobrochna AS
(lady_dosia)
Wyjadacz
o rety. ale dużo czytania widzę, że wszyscy rano wstają, a my dziś pospałyśmy długoooooo, bo do 11 (z przerwami na karmienie oczywiście)

Milenka cudna, Gabryś też - jacy zasłuchani hihihihi

My też mamy karuzele z fishe price z takimi misiami co maja skrzydełka - i tam jest jedna melodyjka taka z dzwiekami natury- nawet w miare "naturalna" i to sie Idzie podoba, do tego jest rzutniczek co swiatełka puszcza na sufit. I u nas to póki co działa super

Aleks - Ida też tylko jak zobaczy telewizor to po prostu jakby zapomniała, że trzeba mrugac oczkami i swiat dookola przestaje istniec... Staram sie jej nie pozwalac za duzo ogladac my tez niestety nie mamy tego baby tv ;(

spuznieni - dokladnie, mi chodzilo o takie nosidelko co sie dzidzie nosi przy sobie. I nie martw sie, nim sie obejrzysz bedziesz juz na porodowke jechac

Aga - dziekuje za odpowiedz, w takim razie zaczynam Ide do niego wkladac powoli i troszke po domu nosic, zeby sie przyzwyczaila
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
527 Postów
6666 6666
(6666)
Wyjadacz
spóznieni hustawka to zbawienie w moim przypadku nic bym na poczatku nie zrobiła a tak mały w hustawke i rece wolne a do przedszkola wyszykowac sie z 2 dzieci tez cieko tak to bez problemu wiec polecam napewno bedziesz zadowolona aleks moj Oskar tez lubi oglądać tv nawet bardzo bym powiedział ogląda ul hihii aga 31 te sierpniowe dzieci ale sa podobne do siebie no program jim jam barney i przyjaciele dorotka i takie inne cuda
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
527 Postów
6666 6666
(6666)
Wyjadacz
aga 31 na jakim programie lecą teledyski dla dzieci?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
527 Postów
6666 6666
(6666)
Wyjadacz
NANA DOBRZE WIEDZIEĆ ZE NA GG RADIO LECĄ DZIECIĘCE PIOSENKI MUSZĘ DZIŚ WŁĄCZYĆ
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Monia,ja jej puszczam na you toube. Takze po norwesku Sa tam takie proste. Wybieram takie gdzie sa podane slowa i spiewam. Np. Julka uwielbia Laleczke z saskiej porcelany. Ale to na dobranoc jej spiewam A w dzien to takie wesole wybieram
lady_dosia,napisz potem czy Ida plakala w tym nosidelku. Bo Julka na poczatku,za zadne skarby tam nie chciala siedziec i poplakiwala zalosnie. A teraz nie ma problemu. Ostatnio bylam z nia na Policji. No i bez tego nosidla,to nie wiem jakbym sobie poradzila. A tak 2 rece wolne
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
babytvchannel.info/programs-pl.aspx

To jest link do baby tv Sa tam m.in. wszystkie piosenki,rymowanki,kolysanki jakie dziecko slyszy podczas ogladania tv.. i na dodatek jak juz jest np wieczor i czas dobranocki to w bajkach i pomiedzy bajkami uslyszymy tylko kolysanki na dobranoc-zadnych rozbudzajacych dzwiekow na noc i same misie kladace sie spac i takie tam Program jest super! Jest przeznaczony dla dzieci do lat 3

Aga 31 podpinam sie do pytania halas... a na jakim kanale leca teledyski dla dzieciaczkow? Bo moze tamte dzwieki by zainteresowaly mojego anty-muzyka
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
265 Postów

(spuźnieni3)
Stały Bywalec
Może i macie racje jak mój mały będzie już na świecie i da mi popalić to pewnie pierwsze co zrobię to polecę do sklepu po jakąś huśtawkę
Ja się osobiście nie znam tylko wiem że te dzieciaczki co są lulane non stop to potem bez lulania nie chcą spać i takie tam moje koleżanki tak nauczyły w huśtawce i kołysce i na ręcach i foteliku gdzie się da i ja się przestraszyłam

Mam pytanie która zamawiała gratisa z Goboken???? bo mi dziś przyszedł zestaw pluszowych książeczek a za następną trzeba płacić z tego co widzę na fakturze.

Dziękuję za podpowiedz z tym lekiem bo chyba do końca ciąży to się wykończę piecze ogniem.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
daris,jak juz napisalam,korzystam z you toube. Tyle,ze mam polaczony telewizor z komputerem wiec wszystko leci na duzym ekranie. Siadam sobie z Julka na podlodze i spiewam. Np. My jestesmy krasnoludki Jada jada misie Idziemy na jagody Male pieski dwa I takie tam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
Aga31-fajowy pomysl My tez mamy tak komputer podlaczony wiec moze i ja sprobuje,tylko chyba musze poczekac az bedzie troche starszy i bardziej muza go bedzie interesowac bo poki co to cieniutkooo

Spuznieni- ja to kiedys pisalam juz ze paczki z goboken sa platne-oprocz tej pierwszej
Ja zaraz po otrzymaniu paczki wyslalam e-mail do nich ze serdecznie dziekuje ale rezugnuje z dalszego otrzymywania ksiazeczek.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok