Witam mamusie
Niedawno wrocilam z helse i wszystko z Gabrysiem ok

Wazy 5400,serducho jak dzwon,kosci mocne jak po Danonkach a i obwod glowki nie wskazuje na wodoglowie

Byl grzeczniutki i gaworzyl do Pani doktor.Ale jak tylko wyszlismy z budynku zaczal mi do polowy drogi do domu spiewac

A planowalam sobie po drodze zakupy zrobic

Najwazniejsze,ze w helse byl slodki jak aniolek,a ze potem rozki spod czapki zaczely wystawac to nic
spuźnieni3 ja tez uwazam ze to fajnie,ze mozna dokupic sobie tyle bajerkow do tego fotelika bumbo.Ja choruje na niego i nie zamierzam wyzdrowiec do dnia zakupu
Aleks moj Gabis tez oglada tv a szczegolnie jak leci spiewana reklama
NETII i jej kilka odmian to nagle dziecka niema,totalny bezruch...A jak karmie to wypuszcza wtedy cyca,odwraca glowe w strone tv i slucha tej reklamy a jak sie skonczy to wraca do cyca jakby nigdy nic-normalnie szok

Nawet ta metalowa wersje NETII uwielbia
Jak chce cos w domciu zrobic to wlaczam mu muzyczke dla dzieci z
radia gg i on sobie jej slucha albo usypia

Teraz np.wlaczone jest i Gabis spi a ja klikam dzieki temu

Nie zawsze jednak ma na nie faze wiec licze na tv
Halas polecam Ci te pioseneczki na gg bo tam spiewaja i Fasolki i inne znane dzieciece zespoly, nawet artysci spiewaja dzieciom np.sa piosenki Fronczewskiego z Akademii Pana Kleksa,Wodecki spiewa Maje itp

Logujesz sie na gg a u gory pisze
USLUGI w prawym gornym rogu,klikasz i szukasz logo
RADIO.Wchodzisz tam i szukasz kanalu
KIDS.Tam na tym kanale
RADIO jest tyle kanalow roznego rodzaju muzy ze wow

Nawet Ty mozesz cos tam dla siebie znalesc

Milego sluchanka dla Ciebie i dzidzi
BabyTV jest poprostu rewela!!!!Zaraz jak tylko Gabis sie obudzi wlacze mu
Aga31 Gabrys spi w nocy bardzo ladnie i tylko raz sie budzi i wtedy zmieniam mu pieluszke i karmie oraz podaje BOBOTIC bo dzieki niemu uciszylo sie mu z tymi napadami kolki i teraz tylko sie prezy,wygina i sam wyprykuje juz gazy a potem usypia jak niemowle hahaha

Chwala
BOBOTICOWI