Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
491 Postów
Dobrochna AS
(lady_dosia)
Wyjadacz
o ja Daris
jak ja bym chciała Was zobaczyć i poznać i wszystkie te maluszki retyyyyy
Tyle, że ja w życiu w Oslo sama autem nie byłam
Możesz mi napisać na priv gdzie mieszkasz, to ja sobie zobaczę na mapie czy jest w ogóle szansa?
rety jak ja bym chciała.... A tu jeszcze we wt i piat jedziemy z Ida do szpitala w Fredrikstad na usg bioder ;(
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Witam mamusie
Niedawno wrocilam z helse i wszystko z Gabrysiem ok Wazy 5400,serducho jak dzwon,kosci mocne jak po Danonkach a i obwod glowki nie wskazuje na wodoglowie Byl grzeczniutki i gaworzyl do Pani doktor.Ale jak tylko wyszlismy z budynku zaczal mi do polowy drogi do domu spiewacA planowalam sobie po drodze zakupy zrobic Najwazniejsze,ze w helse byl slodki jak aniolek,a ze potem rozki spod czapki zaczely wystawac to nic
spuźnieni3 ja tez uwazam ze to fajnie,ze mozna dokupic sobie tyle bajerkow do tego fotelika bumbo.Ja choruje na niego i nie zamierzam wyzdrowiec do dnia zakupu
Aleks moj Gabis tez oglada tv a szczegolnie jak leci spiewana reklama NETII i jej kilka odmian to nagle dziecka niema,totalny bezruch...A jak karmie to wypuszcza wtedy cyca,odwraca glowe w strone tv i slucha tej reklamy a jak sie skonczy to wraca do cyca jakby nigdy nic-normalnie szok Nawet ta metalowa wersje NETII uwielbia
Jak chce cos w domciu zrobic to wlaczam mu muzyczke dla dzieci z radia gg i on sobie jej slucha albo usypiaTeraz np.wlaczone jest i Gabis spi a ja klikam dzieki temu Nie zawsze jednak ma na nie faze wiec licze na tv
Halas polecam Ci te pioseneczki na gg bo tam spiewaja i Fasolki i inne znane dzieciece zespoly, nawet artysci spiewaja dzieciom np.sa piosenki Fronczewskiego z Akademii Pana Kleksa,Wodecki spiewa Maje itp Logujesz sie na gg a u gory pisze USLUGI w prawym gornym rogu,klikasz i szukasz logo RADIO.Wchodzisz tam i szukasz kanalu KIDS.Tam na tym kanale RADIO jest tyle kanalow roznego rodzaju muzy ze wow Nawet Ty mozesz cos tam dla siebie znalesc Milego sluchanka dla Ciebie i dzidzi
BabyTV jest poprostu rewela!!!!Zaraz jak tylko Gabis sie obudzi wlacze mu
Aga31 Gabrys spi w nocy bardzo ladnie i tylko raz sie budzi i wtedy zmieniam mu pieluszke i karmie oraz podaje BOBOTIC bo dzieki niemu uciszylo sie mu z tymi napadami kolki i teraz tylko sie prezy,wygina i sam wyprykuje juz gazy a potem usypia jak niemowle hahaha Chwala BOBOTICOWI
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
Wera1517 dziekuje
NANA76- no chociaz ty jedna sie znalazlas z baby tv hihi
lady_dosia-adres wyslany,mam nadzieje ze sa szanse
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Daris chwala Ci za to BabyTVJuz sie nie moge doczekac az sie Gabi obudzi i zobacze jego reakcje

Mamuski ja chyba juz nic spokojnie nie dotkne...Ten link mnie dobil

deser.pl/deser/10,88223,11057574,Piec_rz..._sa_brudniejsze.html
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
Rozumiem nana76 ze tez masz "enke" swietne sa te bajeczki tam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Daris nie mam enki ale odpalilam na kompie link,ktory podalas i zakochalam sie w tej stacji Mam tylko CANAL+ i tam tez sa bajeczki
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
nana76 kochana to ty tego wczesniej nie wiedzialas?? Ja juz dawno sie o tym dowiedzialam i wiem ze jeszcze wlasnie na myszce od kompa jest tez tyle co na muszli klozetowej hihi
Dlatego ja mam fisia na punkcie mycia rak-ale to od malego mam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
No wiedzialam ale na codzien sie nad tym czlek nie zastanawia...Poprostu idzie sie myc lapki z przyzwyczajenia i juz Nie zdawalam sobie jednak sprawy z tego,ze tam jest wiecej bakterii niz na desce klozetowej Myslalam,ze mniejA juz z tym autobusem to HIT!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
Nooo hihi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Dla spuźnieni3 i reszty przyszlych oraz terazniejszych mamusiek malutki prezencik od NANA76 Mnie kiedys pomogl i teraz tez jest pomocny wiec moze i Wam sie przyda Milusiego sluchanka i czytanka

szkola-rodzenia.pieluszki.pl/register/
www.edziecko.pl/pierwszy_rok/0,82517.html
www.edziecko.pl/zdrowie_i_pielegnacja/1,...ora_niemowlaka_.html
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok