Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
hmm dziewczyny to może jak tez sie odważe i przyjade na to spotkanko może nie zginę;P heh
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
619 Postów
Wyjadacz
ten spacer to rozumiem po mnie heh
marzenie odwaz sie i badz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
Nie agusss-ten spacer to z toba juz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
177 Postów
Stały Bywalec
To moze i ja sie dopisze do tego spotkania? Jesli jeszcze miejsce sie znajdzie... no i o ile moj synek nie wyskoczy w miedzy czasie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
Ak83 do ciebie mialam pisac eska w razie gdybys sie nie odezwala tutaj
Super wielkich salonow to ja nie mam ale tez takich nam nie trzeba zeby moc sie spotkac
Jakos sie pomiescimy hihi Nawet nie myslalam ze az tyle mamusiek sie zglosi bo ciezko tu w Norge o spotkanie z polakami oj ciezko....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
619 Postów
Wyjadacz
lepiej po mnie bo ja sie pociagiem sama wybrac nie moge niestety wiec jedynie tym metrem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
177 Postów
Stały Bywalec
Hehe no to wstepnie tez mnie dopisz do listy ja mam chyba najblizej wiec jakos mam nadzieje sie doturlam do Ciebie chociaz juz nawet krotkie spacerki sprawiaja mi trudnosci:/ ale nie bede narzekac- wszystkie to jakos przetrwalyscie wiec i ja jakos dam rade dzis zaczynam 38 tydzien
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
491 Postów
Dobrochna AS
(lady_dosia)
Wyjadacz
Daris - bez nosidełka ani rusz, jakże bym inaczej dojechała do Ski, skoro bede bez wozka? Nosidelko i fotelik samochodowy beda jesli Aga bedzie tak miła i uprzejma (ukłony) i nas pobierze z Ski . Od dzis zaczynamy trening w nosidelku, zobaczymy co to sie bedzie dzialo hihihih...

A jak w czasie spaceru beda problemy to ja Ide najwyzej podrzuce komuś do wozka hihihi

A jesli chodzi o nawigacje to ja nie powazam tego wynalazku. jest gorszy od faceta - oszukuje jak cholera
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
Ak83 sprawdz dokladnie na mapie na finnie jak najlepiej dojsc do mnie bo wtedy wybralas najgorsza droge z mozliwych i mialas bidulko pod gorke caly czas hihi Zrob tak zebys teraz mogla sie turlac z gorki
lady_dosia ty nie swiruj i bez naszej malej Idy sie nie pokazuj
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
177 Postów
Stały Bywalec
Pewnie ze sprawdze ale obawiam sie ze kazda droga bedzie pod gorke ale spokojnie w razie czego podjade autkiem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok