Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
1549 Postów

(aga31)
Maniak
lady_dosia,to mozemy jechac razem. Bo do mnie masz o wiele blizej i to jest po drodze do daris No i do mnie jest bardzo prosto dojechac I nie martw sie tym szpitalem Na pewno wszystko jest ok
Co do mycia lapek,to nabylam tu zwyczaj uzywania zelu antybakteryjnego. Takiego bez uzycia wody. W sumie to zawsze mam taki w torebce Jakos lepiej sie wtedy czuje Oczywiscie tez szoruje lapki woda z mydlem,he,he
NANA76,to Gabrys to fajny chlopak jest Daje mamusi pospac
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
Ja tez wlasnie mialam to proponowac zeby lady_dosia do Ciebie Aga31 dojechala i przyjechalybyscie razem
Zelik tez nauczylam sie tu uzywac taki Rene Hender sie nazywa i jest z aloesem-cudnie pachnie hih Ale uzywam go tylko wtedy kiedy naprawde nie mam dostepu do wody bo ja naprawde mam fisia na punkcie mycia rak i to odkad bylam malusia to jak sie bawilam na podworku to co chwila do domu wlatywalam zeby rece myc ale bynajmniej nie z powodu bakterii tylko taka jakas bylam dziwna oj ta moja mamulka bidna hihi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
527 Postów
6666 6666
(6666)
Wyjadacz
daris wcale sie nie chce wymigać chetnie sie spotkam z wami co prawda w akerhus byłam 6 miesiecy temu i nie sama ale wszystko do opanowania jest z tym mycię rąk to tez mam bzika po przeczytaniu artykułu podobnego do tego co NANA udostępniła tylko tam było jeszcze o rączkach wóżków w super marketach i na gazetach w poczekalniach np u doktora fryzjera kosmetyczki po prostu roi sie od bakterii na tych gazetach
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
Czyli halas dopisuje Cie do listy tak...? Nana76 a z toba jak?? Przeciez ty to juz wogole masz bliziutko
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Daris chetnie sie z Wami spotkam a z tego co czytam to nie mam az tak daleko tylko nie wiem czy sama dojade do Was bo ja do tej pory tylko samochodem dojezdzalam w okolice szpitala Akerhus.Ja obyta jestem kobita raczej w dojezdzie do Oslo niz w przeciwnym kierunku Chyba,ze w weekendzik bysmy sie kiedys spotkaly wszystkie to wtedy moja polowa by mnie podwiozla
a jak Ty Nas kochana wszystkie pomiescisz?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
ech ja mam kawałeczek do daris 46 km i może kiedys sie odważe sama przyjechac i bardzo chetnie bym sie wybrała na to spotkanko;P hmmm pomysle NANA ale Ci zazdroszcze że tak Gabis spi no i wazy prawie tyle samo co mój skarb ja dzis zauważyłam w nocy że Oli ma częstsze te napady kolki pręzy sie co godzine i ja juz musze wstać;( bidulek tak sie meczy lady dosia na pewno z malutka wszystko bedzie dobrze
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Marzenko ja ogolnie jestem nocnym markiem i taki sobie sposob wynalazlam,ze zanim pojde spac po 24 to wybudzam Gabika,zmieniam mu pieluszke,daje mu cyca,BOBOTIC,odgazowuje go,nawilzam mu nosek i spowrotem klade go spac To juz staly rytual Potem budzi sie sam zazwyczaj miedzy 3.00-4.00 am i wtedy zmieniam mu pieluszke,odgazowuje,daje cyca i spi mi do 7.00-8.00 am. Dzieki temu tylko raz wstaje do synka i spie z ta jedna przerwa do 7 lub 8 rano
Sprobuj Marzenko przyjechac na to spotkanko bo z checia znow bym Cie zobaczyla
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
Kochane w gre wchodzi dzien powszedni poki co padla przyszla sroda
Nana76 do mnie jadac od ciebie to kierunek Oslo,czyli ten co obeznana jestes wogole to ja od szpitala mieszkam 5 km dalej w strone Oslo wlasnie I napewno sie wszystkie pomiescimy-zwlaszcza jesli sie wszystkie beda zastanawiac zamiast decydowac hihi
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
265 Postów

(spuźnieni3)
Stały Bywalec
Dziękuję nana na pewno sobie poczytam
więc propo spotkania to ja jak narazie jestem chętna tylko o której godzinie to by miało być? i czy nie było by problemu jakby moja szwagierka chciała też jechać ona ma córeczkę 4 latkę napewno spodobały by się jej dzieci tak ogólnie to jeszcze zależy to od tego jak się będę czuła bo z chodzeniem to u mnie kicha a samochód musi stać dopuki nie dostane decyzji czy mi przedłużą
Mój mąż fajnie zareagował jak mu powiedziałam "ale przecież ty nie masz dziecka..." heh.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
Spuznieni bierz je wszystkie pod pache-hmm... w sumie to one ciebie niech wezma i jak najbardziej zapraszamy-juz was dopisalam do listy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok