Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
halas a dlaczego katalog chcesz zobaczyc? Tam jest tylko jedna strona tego katalogu a na niej w sumie nic takiego Wejdz na ich sklep i tam zobaczysz wszystkie promocje a nie tylko wybrane... w razie gdybys miala problem z wejsciem u siebie to wysylam link do sklepu www.ringoshop.no/estore/default.asp
A tu link do skoczka bezposrednio www.ringoshop.no/estore/visvare.asp?vareid=3233&KatId=28
Tyle tylko ze jak ktos chcialby go teraz kupic to trzeba czekac bo chwilowo nie maja na magazynie niestety
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
527 Postów
6666 6666
(6666)
Wyjadacz
dzieki daris kumpelka tez chciała kupic dla swojego maluszka tego skoczka i dlatego chciałam zobaczyć katalog ringo a ja głupia myślałam ze jest kilka stron tego katalogu hihihi ale dobrze ze was ma dziewczynki dzieki za podpowiedz miłego dnia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak

Znalazlam tego skoczka jumperoo jeszcze taniej w pewnym sklepie ale pewnie po doliczeniu kosztow przesylki i tak wyjdzie w granicach 1500 koron Podaje link www.flust.no/barn-og-baby/inneleker/baby...ous-planet-jumperoo/
Chwilowo tez wyprzedany To moze tak wszyscy kupuja bo taki fajny hahaha
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
527 Postów
6666 6666
(6666)
Wyjadacz
daris ty kochana jesteś taka obcykana w tych zakupach internetowych napisz mi prosze mniej wiecej jaki jest koszt przesyłek jak sie zamawia w sklepach internetowych np w ringo?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
To ja sie tez podpinam pod pytanie Moniki Ile biora za przesylki? Bo ja to jestem jeszcze do tylu z zamawianiem przez internet w Norwegii
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
W kazdym sklepie inne sa stawki za koszty wysylki... tu w jednym i drugim sklepie koszt przesylki zalezny jest od wielkosci paczki,wagi i miejsca zamieszkania osoby zamawiajacej.Wiec ostateczny koszt wyjdzie nam dopiero po zalogowaniu sie na danej stronie,dodaniu produktu do koszyka,pojscia do kasy,wybraniu metody zaplaty i sposobu odbioru ( bo mozna tez odebrac osobiscie i wtedy nie ma kosztow przesylki ) po tym wszystkim wyskoczy nam cala kwota do zaplaty. Zazwyczaj koszt dostawy to max 200 kr oczywiscie czesciej sa to mniejsze kwoty
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
dzieki daris
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
Prosze
Polecam sklep kidsandcare.no/index.cfm
Tam tez jest jumperoo i tez wyprzedany haha
Ja w tym sklepie kupowalam np. moja hustaweczke-kokon z Graco Bez zadnych problemow bylo
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
527 Postów
6666 6666
(6666)
Wyjadacz
daris ja widziałałąm lego w tym sklepie flust w promocji ale jak dolicze koszty przesyłki to mnie na jedno wyjdze szkoda bo bym sie skusiła
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
No wlasnie tak myslalam ze i tak wyjdzie w okolicach 1500kr mimo ze on sam tanszy
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok