Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
reklama | kup tutaj »
527 Postów
6666 6666
(6666)
Wyjadacz
skoczek fajny jestem zadowolona jak na razie Oski zresztą też Aga skoczka kupiłam na finnie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
Dzieki dziewczyny
Oski-slodziak jeden,takiemu to dobrze hihi Skoczek fajowy a ostatnio wlasnie widzialam na finnie go,ze jest na sprzedaz ale uzywany ktos wystawil za tyle co w Pl nowy-wiec nie oplacalo sie.Ta oferta byla jakis czas temu
A jesli o kremik chodzi to ja wlasnie uzywam zapobiegawczo Natusan zinksalve
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Dzieki mamuski za odpowiedzi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
619 Postów
Wyjadacz
wszystkie zdjecia superanckie
dziewczyny musimy zrobic kiedys kinder party
co do spania to Milusia juz spala tylko mamusia w tedy ma spokoj i buszuje po domu ciagle cos do roboty jest
co do kremiku do pupci ja uzywam bepanthen i moim zdaniem jest super ale nie pamietam ile kosztuje

dobranoc mamusie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
agusss,masz racje,ciagle jest cos do zrobienia
A mozna takiego skoczka kupic tutaj w sklepie? Widzialyscie gdzies?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
Ja tu kupowałam ostatnio w aptece bepanthen i kosztował 75 koron
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
527 Postów
6666 6666
(6666)
Wyjadacz
dzieki dziewczyny aga ja widział takiego skoczka w ringo za 1890 koron ja zapłaciła na finie 1000koron ale jest w stanie idealnym wygląda jak nowy dlatego sie zedcydowałam wiadomo w Polsce za te pieniadze nowy by była ale za przesyłke tez chcieli koło 100 zł i jeszcze nie wiadomo jak długo bym czekała za matą czekałam ponad miesiac wiec sie sparzyłam i wolałam kupic tu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Dzieki Monia Wlasnie odwiedzilam ich stronke internetowa i jest akurat przecena na 1499 Nok. Musze sie zastanowic nad tym. Jak tak bede kupowac,to niedlugo bedziemy sie wywracac o te zabawki Juz teraz jest nie za wesolo.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
Dziendoberek!
A ja dupa calkiem zapomnialam o tym sklepie ringo
Rzeczywiscie tam sie teraz ten skoczek oplaca kupic...
A jesli o bepanthen chodzi i zinksalve-to nie ma co wychwalac tego bepanthena bo przeciez to to samo co zinksalve tylko mniej geste i pod inna nazwa Nie zmienia to jednak faktu iz jedno i drugie dziala-a to najwazniejsze
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
527 Postów
6666 6666
(6666)
Wyjadacz
chciałm wejsc na katalog ringo ale coś nie moge otworzyć no to faktycznie sie opłaca teraz skoczka kupić jakjest w promocji szkoda ze nie wiedział no nic trudno
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok