Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
527 Postów
6666 6666
(6666)
Wyjadacz
aga ale przez sen z cycka ja karmiłas tak?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Tak,przez sen. Obserwowalam ja i wylapalam,ze jak sie zaczyna krecic,to jest glodna. Otwiera dziub i je przez sen. Nie budzi sie. No z tymi zabkami to mozesz miec racje. Nigdy nie wiadomo jak bedzie reagowac.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
Aga ja też Ci zazdroszcze ze Julcia tak długo spi u mnie ani słychu ani widu o długim spaniu dziewczyny ile tyg Wasze maluszki miały jak dzwigały główke lezac na brzuszku?bo mój coś dzwiga ale żeby tak trzymac główke z przodu to jeszcze nie trzyma tak stabilnie i może za wczesnie jeszcze ? ma 7 tyg w środe
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
527 Postów
6666 6666
(6666)
Wyjadacz
marzenie ja dokładnie nie pamiętam ale 7 tyg to jeszcze wcześnie wiec spokojnie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
527 Postów
6666 6666
(6666)
Wyjadacz
a to mój Oski
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
527 Postów
6666 6666
(6666)
Wyjadacz
uczę sie dodawąc fotki udało sie przez przypadek 2 ale nie szkodzi
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
491 Postów
Dobrochna AS
(lady_dosia)
Wyjadacz
Halas - ale slodki ten Twoj Oski Mały nocny rozrabiaka
Marzenie, Daris - superr mamuśki, fajowe zdjęcie, chłopaki filują na baje, ze hoho

Marzenie, Ida ma 9 tygodni i jeszcze tak całkiem pewnie główki nie trzyma.

Aga - to super, ze Julcia przespała całą noc, trzymam kciuki, by stało się to nowym zwyczajem u Was
U nas Ida już 2 noce z rzędu przespała grzecznie w swoim łóżeczku Zobaczymy jak będzie dziś.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
och to dobrze dziewczyny bo każda mama chce żeby jej maluszek sie dobrze rozwijał a ja teraz zaczęłam ćwiczyc coraz częściej z moim Olivierkiem i czekam na efekty no ale chyba rzeczywiście jeszcze za wczesnie halas ale szcześliwy Twój synek i taki juz duzy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Mamuski mam pytanko do Was
Konczy mi sie juz ostatni kremik do pupci dla Gabrysia,ktory kupowalam w Polsce i mam pytanko jaki tu w Norwegii jest dobry kremik i za ile
Halas ten skoczek to fajna sprawa a ile daje pewnie radochy!!!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Tez bym chciala,zeby juz tak fajnie spala
Monia, super Oski Gdzie kupilas skoczka?
marzenie,Julka tez jeszcze nie trzymala super sztywno glowki jak miala 7 tygodni. Wiec nie martw sie. Oli ma jeszcze czas na to
NANA76,Bepanthen-ten sam co w Polsce. No i jak sa zaczerwienienia to dobry jest Natusan zinksalva
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok