Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
527 Postów
6666 6666
(6666)
Wyjadacz
z tymi melodyjkami coś jest nie tak chyba bo jak włączam Oskarowi to szału dostaje nie lubi wygina sie ryczy albo to nie jego klimat muzyczny hihihi aleks Emilek szybko zaczoł siedzieć super
moj Oski tak samo jak Julka agi 31 nie zabiera sie specjalnie za siedzenie tak na sztywno posiedzi ale obala sie na boki i do przodu jak pijany zając hihhi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
spuźnieni3, ktory to juz tydzien? Kiedy termin? Ten Bumbo fajnie wyglada. Zastanawialam sie nad nim ale jakos sie rozmylo. Co do nosidelka to nie wiem jak sie bedzie sprawdzalo. Wydaje mi sie,ze lady_dosia pytala o takie nosidelko w ktorym nosi sie dziecko przytulone do ciala Dokladnie Baby Bjørn. I ono sie sprawdza
agusss,kiedys mialam taka nakrecana karuzele z fisher price i Julka ja lubila. Ale przekrecilam mechanizm
NANA76, to Gabrys nie je w nocy? Spi ladnie?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Monia,no wlasnie,dokladnie jak ten zajac,hi,hi I z muzyczkami maja tez tak samo Sierpniowe dzieciaczki Moze tak juz maja
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
206 Postów

(aleks26)
Stały Bywalec
hej, mam takie pytanko, czy Wasze maluszki tez lubia ogladac tv, bo Emil to by ciagle patrzyl i juz nie wiem czy to dobrze czy nie, co Wy o tym myslicie. ja czasem to musze calkowicie wylonczyc , bo on by ciagle patrzyl, najlepsze jest , ze jak widzi tv to sie szeroko usmiecha i nawet oczyma nie mrugnie tylko patrzy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
aleks26,Julka czasami pooglada, ale nie za dlugo. Do tego lubi okreslone bajki,np. Ul, Babelkowy swiat i Umizoomi. Przy reszcie widze,ze sie denerwuje. Raczej puszczam jej dzieciece piosenki. Lubi animowane teledyski
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
265 Postów

(spuźnieni3)
Stały Bywalec
Już 31 tydzień...albo dopiero a ja tylko odliczam tak bym już chciała żeby mój maluch tu był.
Kupiłam wszystko przestudiowałam fotelik i wózek a nawet rozłożyłam łóżeczko i pościeliłam z moim szczęściem i czekaniem to pewnie 2 tygodnie po będzie he he

weźcie mi powiedzcie co ja mam zrobić ze zgagą? nic nie jem siedzę a mnie pali dziś już prawie płakałam od razu mówię że migdałów nie lubię mięta pomaga słabo a mleka nie przyswajam...chyba pójdę do apteki
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
brawa dla Emilka że juz siedzi daris wiesz że ja to bym chciała wszystko na raz hi aguss tez mam ta karuzele z fishera z tymi pluszowymi misiakami a Oli lubi z niej melodyjki i nawet dla mnie nie sa denerwujace ale tez lubi jak go trzymam na rekach i mu śpiewam
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
Dzien dobry
Ehh od czego by tu zaczac,bo widze ze nie mozna sobie pospac do 10 bo zaleglosci potem hihi
Spoznieni-z hustawkami nie jest tak ze dziecko sie przyzwyczaja albo ze sie siedzi caly dzien,a z dzieckiem nie jest tak ze koniecznie chce tam siedziec Jak juz bedziesz miala wkrotce swojego misia to zobaczysz jak brakuje czasu na wszystko na poczatku i chcialoby sie miec chwile wytchnienia a wtedy hustawka,bujaczek itp. to zbawienie
Co do nosidelek to juz kiedys pisalam ze polecam firmy Ergo-maja specjalny wklad-kokon dla noworodkow i mozna dzieki niemu uzywac nosidelka od pierwszych dni zycia a maluszek jest super scisniety i bezpieczny-jak moj maly mial zaledwie tydzien to uzylam go na wyjscie do Ikeii i maluszkowi bylo fajniutko U nas muza z karuzeli sie nie sprawdza tak jak pisalam ale bajki bajki jak najbardziej-czego marzenie jest naocznym swiadkiem hihi. Sadzam malego w hustaweczce wlasnie w bezpiecznej odleglosci oczywiscie ale zeby jednak cos widzial bo przeciez ma ograniczone mozliwosci i puszczam kanal BabyTv a tam leca same takie bajki krociutkie dla takich wlasnie malych dziciaczkow bo same takie wielkie pily lataja,kolorowe bardzo i wielkie misie...Jednym slowem wszystko duze,wyrazne i kolorowe-usmiecha sie i gaworzy wtedy ze usmiac sie idzie
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
To nawet sie nie obejrzysz a juz sie pochwalisz swoim dzieciatkiem
Na zgage TITRALAC TAB 350MG. Idz do apteki i kup sobie. Lekarka mi to polecila. Mozna brac w ciazy. Bez recepty. Kosztuje okolo 80 nok za 50 tabletek.
daris,a skad masz to BabyTV, co to za kanal?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
Mam polska telewizje "n" i na kanale 92 jest wlasnie BabyTv Bardzo sie z tego ciesze hihi... wogole duzo jest kanalow dla dzieci i na dodatek nie trzeba za nie dodatkowo placic tylko sa w pakiecie podstawowym
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok