Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
o jejku aguss Ty dopiero teraz sie połozyłas??? a ja dzisiaj duzo lepiej spałam jak mały zasnął koło 22 to obudził sie przed 2 a potem przed 5,rano miał tylko wiekszy napad kolek ale to juz tatus sie zajął a mama spała
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
527 Postów
6666 6666
(6666)
Wyjadacz
lady _dosia jak tata znajdzie to w sumie nie wiem hmmmm musiała bym mamy lub babci zapytać ale pewnie tez jakś prezent słszałam tez ze dziecku kupuje sie upominek z tej okazji nana nie widziałm twoich pociech na nk podaj mi dane to z przyjemnoscią zobacze
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
527 Postów
6666 6666
(6666)
Wyjadacz
NANA TO MI SIE WYDAJE PODOBNIE ZE DANE SA MI TYLKO CHŁOPAKI DZIEWCZYNKA BYŁA BY MIŁA NIESPODZIANKĄ I DAREM OD LOSU HIHIHI
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
hałas jak to mówią "do trzech razy sztuka" więc trzeba próbowac
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
510 Postów
Iska |
(iglaczek)
Wyjadacz
zeby to jeszcze trafic z ta plcia to bylo by fajnie. Ja do samego konca twierdzilam ze bede miala chlopca, jakos takie mialam przeczucie, nic na dziewczynke. A tu polozna mowi ze dziewczynka....heh i co, od nowa zakupy po sukieneczki bo niestety ale wszystkie ubranka to bardziej meskie. Teraz leza i sa nie przydatne...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
527 Postów
6666 6666
(6666)
Wyjadacz
marzenia masz racje do 3 razy sztuka ale szkoda ze nikt gwarancji nie da ze za trzecim razem to bedzie dziewczynka moja babcia miał 7 chłopaków a 8 urodziła sie moja mama ja juz nie pojde w slady babci nie bede próbować do 8 razy heheh
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
527 Postów
6666 6666
(6666)
Wyjadacz
wera1517 może jeszcze sie przydadzą te ciuszki chłopięce
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
Hej kochane Ehh jak dobrze tylko czytac o tych dzieciach co piszecie ze macie zaplanowane Ja,dziekuje ale juz nie bede probowac hihi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
527 Postów
6666 6666
(6666)
Wyjadacz
super dziewczyny wyglądacie sexi mamuśki maluszki urocze
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
Oooo ale strzeliłam usmiech to była wymiana synków ale cos maja niewyrazne miny haha daris teraz jestesmy sexi mamuśkami hihihi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok