Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
Zadowolony na maxa-wiec ja tez
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
527 Postów
6666 6666
(6666)
Wyjadacz
daris fajowy ten leżaczek synuś słodziak
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Jakie fajne smoki z imieniem znalazlam Nawet dla Marzenki Oliverka

www.finn.no/finn/torget/tilsalgs/annonse?finnkode=13514110
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
510 Postów
Iska |
(iglaczek)
Wyjadacz
ale Natanek jak sie zmienia....
fajny ten lezaczek..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
619 Postów
Wyjadacz
jeju ale sie rozpisalyscie ja wam chyba dam Milenke na jeden dzien zebym mogla ja tez tu troche popisac
ja jestem za spotkaniem tylko mowcie date

co do porodu to ja pierwszego skurczy nie pamietam o ktorej byl tez troszke godzin to trwalo wiadomo bolalo ale ja milo wspominam porod i tez rodzilam bez zadnego znieczulenia mimo ze chcialam ale chyba bylo juz za pozno gaz mnie tez draznil masakra jakas;/ ale akupunktura i termofor mi bardzo pomogly nie milo wspominam badanie ktore musieli mi zrobic zeby sprawdzic czy nie jestem zakazona bo zaczelam wymiotowac zolcia no i pobyt w szpitalu wspominam bardzo nie mile bo nie za fajnie mnie potraktowali no ale musieli takie zwyczaje i ja to rozumiem
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
Daris ale sprawiłaś synkowi radoche NANA to dziecko w tym skoczku jest zabójcze bidulkowi chciało sie spać a zabawka nie pozwalała no i fajne te smoczki tylko szkoda że literki "i" brakuje
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
265 Postów

(spuźnieni3)
Stały Bywalec
Ja dziś mam 30 tydzień i skurcz mam tak 3 razy w tygodniu ale czuje że coś się dzieje coraz niżej i nie wiem o co chodzi taki śmieszne łaskotanie . A bóli nie mam żadnych na szczęście.

Propo mojego autka to ja jeżdżę nim tu dopiero 6 miesięcy ale w toll powiedzieli że nie mogę i tyle.
Wydaje mi się że chodzi o to że jak bym tu pracowała to rok a jak jestem tu przez łączenie rodzin to zasady obejmują mnie i męża jakoś inaczej a on jest tu 5 lat więc tak jakby stracił swój limit jeżdżenia tu na polskich blachach...e tam przeżyje- ten do Polski a tu kupi się nowy i tak tak go rozgraciłam (na nim się uczyłam jeżdzić ) że nie szkoda go odstawić a będzie potrzebny nam wiekszy bo za 2 miesiące rodzina się powiększy heh
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Spuznieni3 moge sie mylic ale chyba brzuszek Ci sie obnizyl a dzidzia mogla sie juz ulozyc glowka w dol i jak rusza raczkami to wtedy tak sie odczuwa takie laskotanie bo ja tak mialam...Moge sie jednak mylic co do Twojego przypadku W kazdym razie nie martw sie bo jak nic nie boli to nic zlego sie nie dzieje Pozdrowionka

A to cos na rozweselenie

Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
527 Postów
6666 6666
(6666)
Wyjadacz
NANA REWELACJA TE ŚMIESZKI MAŁE
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj