Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
588 Postów
Ines Fernholc
(Tuptusiowata)
Wyjadacz
Ja kocham mój Toruń, i strasznie mi go brakuje a najbardziej pierników przeróżnych. Oj bym sobie zjadła... ))
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
Hej dziewczyny witam nowe mamusie ile do nas zawitalo tutaj

czytalam po czesci bo jakby inaczej jak nie mam czasu pisac teraz mala juz chce wiecej uwagi

Widzialam ze pisalyscie o wozkach w sklepach, ja moge szczerze powiedziec ze jak chodze na spacerki to zawsze wstepuje do sklepu typu Rimi, Rema itd. i nikt nigdy zle nie patrzal

Moja Zuzia dzis dostala maskotke
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
Tuptusiowata widze ze Ty z mojego rocznika jestes milo , ze teraz nie bede najmlodsza mama
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
588 Postów
Ines Fernholc
(Tuptusiowata)
Wyjadacz
Kasia to nie jestem sama Super
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
619 Postów
Wyjadacz
ojeja ile tego bylo do czytania
witam wszystkie nowe mamuski
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
6 Postów
Anna K.
(anula.kas)
Wiking
marzenie,no pewnie ze to ja... mialam sie zglosic, to sie zglaszam czuje sie tak sobie, jestem teraz na 2tyg zwolnieniu, bo bola mnie plecy na wysokosci nerek, ale po USG okazalo sie, ze z nerkami wsio oki, wiec pewnie to od rosnacego brzuszka a poza tym mam te skurcze, o ktorych kiedys rozmawialysmy, kilka dziennie i do tego bardzo bolesne...az czasami musze sobie usiasc jak mnie zlapia... mam nadzieje, ze to nic powaznego, ale troche mnie to martwi... Moze inne mamuski mialy tez takie przypadlosci i poradza mi cos na to? Bylabym wdzieczna a tak poza tym to nic nowego, odezwiemy sie na privat i pewnie wpadniemy do Was niedlugo... Buziaki :*
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
491 Postów
Dobrochna AS
(lady_dosia)
Wyjadacz
rany ale ruch, dobry wieczór wszystkim mamom

Kasia - bo nie wiem czy czytalas - napisz prosze ile czekaliscie na paszport Zuzi po zlozeniu dokumentów na policji?

a propos lezaczka, - Daris jaki kupiliscie? bo ja sie tez zastanawiam nad nowym? A Wy dziewczyny jakie polecacie lezaczki?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
Lady_dosia my dokladnie po 8 dniach od zlozenia wniosku dostalismy paszport poczta
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
6 Postów
Anna K.
(anula.kas)
Wiking
tuptusiowata, to moze bys nam wszystkim kiedys przywiozla tych torunskich piernikow, a co, od czasu do czasu mozna sobie zaszalec ) mniam...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Kasia,super ta maskotka Zuzinki
anula.kas , ja mialam skurcze od 26 tygodnia az do samego konca. Tez czasami lezalam calymi dniami,bo balam sie,ze to cos powaznego. Ale okazalo sie,ze byl to trening przed porodem. Normalna rzecz. Ale trzeba to sprawdzac,bo zdarza sie czasami,ze te skurcze powoduja skracanie szyjki macicy. A to grozi porodem przedwczesnym. Po prostu musisz zawsze mowic na wizytach kontrolnych co sie dzieje. Co do plecow,to tak mnie bolaly,ze myslalam,ze wyjde z siebie Ale teraz jest wszystko ok.
daris,dzielny chlopczyk z Natanka
lady_dosia,ja mam lezaczek baby bjørn i fisher price. No i jak dla mnie to baby bjørn wygrywa.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok