Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
527 Postów
6666 6666
(6666)
Wyjadacz
karolina ja chodziałam do lekarza rodzinnego i do połoznej ale wiem ze mozna tylko chodzić do położnej lub tylko do lekarza a połozna jest w helsestasjon
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
588 Postów
Ines Fernholc
(Tuptusiowata)
Wyjadacz
Ja to słynne bąbelkowanie czułam już w 12 tygodniu ciąży a w 16 tygodniu poczułam ruchy maleństwa jak coś tam kombinował Natomiast teraz na końcówce bombarduje żebra niesamowicie, to już mniej fajne uczucie

Również witam wszystkie Nowe Mamuśki tutaj oraz te co po cichu czytają niech się dołączą

Przypominam mamuśką nowym i przed terminem porodu o paczuszkach dla maleństw Jak ktoś chce linki to ja ostatnio jestem na bieżąco akurat z tym
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
510 Postów
Iska |
(iglaczek)
Wyjadacz
to podaj te linki tuptusiowata na te gratisowe paczki, ja tylko wysylalam na 1 paczke i wczoraj na druga do rimi.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
75 Postów
Natalia P
(Natalia1625)
Początkujący
Witaj karolina.voll, mnie moj lekarz rodzinny dal taka rozpiske w ktorym tygodniu mam sie zglaszac(9,18-usg,24,28,32,36,38,40,41), powiedzil ze przy pierwszej ciazy poleca chodzenie do lekarza, ale jesli chcem moge pojsc tez do poloznej(dal nam namiary)Ja czesciej go "odwiedzam" niz w tej rozpisce,narazie pracuje, a moja praca to caly czas na nogach, i ciagle podnoszenie i schylanie(pracodawca dal mi co prawda lzejsze stanosiko, ale plecy i nie tylko swoje czuja!), no wiec chodze do lekarza czesciej i jak narazie daje mi zwolnienie na 50-60%, narazie na okres 2-3tygodnie, i dlatego chodze na wizyty czesciejna tych "nie rozpiskowych" wizytach wogole mnie nie bada, nie pobieraja krwi, mocz zawsze przynosze. To teraz juz nie jestem "ostatnia".
Tuptusiowata to Ty bardzo wczesnie poczulas ruchy, kurcze ja narazie nic, cisza, chyba powloki brzuszne mam grubiutkie)).
Mam zapisane czesc tych linków, ale mozesz podac, upewnie sie czy mam wszystkie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
75 Postów
Natalia P
(Natalia1625)
Początkujący
a u polznej nie bylam, ale planuje za jakis czas sie wybrac
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
177 Postów
Stały Bywalec
Ja ruchy poczulam dopiero w 21 tc i tak jak dziewczyny pisaly najpierw jakby burczenie a pozniej jakby ktos banki pod woda puszczal pozniej byly solidne kopniaki a ostatnio to juz tylko wiercenie sie bo maly chyba juz ma malo miejsca
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
Hej dziewczyny
Dzisiaj to mam jakis matrix chyba Kilka godzinek tylko mnie nie bylo,wracam i co.... tyle nowych mamusiek ze az trudno zapamietac wszystkie-wiec witam wszystkie nie wymieniajac pojedynczo hihi
Ehh jak to jest,ze juz tylko pare mamusiek bylo na koncoweczce a tu znowu wrze-znaczy ze my polacy chyba lubimy "te sprawy" co hihi Ale tyle nas tu ze przynajmniej watek nigdy nie ucichnie Co do naszego szczpienia to dostalismy dzisiaj jednak tylko jedna szczepionke a nastepnym razem beda dwie. Dzielny moj chlopaczek byl niesamowicie-zaplakal tylko przy samym ukluciu i to az tak ze caly byl czerwony i jak wyjela igle to i placz sie skonczyl-co nie zmienia faktu ze i tak plakalam razem z nim hihi Pozniej az do teraz chodzilismy po sklepach a on sobie slodko spal caly czas-moja dzielniacha mala W nagrode kupilismy mu nowy lezaczek hihi Ahaaaa no i ktoras z was tam jeszcze pisala ze jest ze Szczecina....ktora,ktora?? Bo ja tez jestem ze stolicy hihi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
177 Postów
Stały Bywalec
Hej Daris dzielny Natanek z tego co widzialam to maz Tuptusiwatej jest od nas ze Szczecina
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
588 Postów
Ines Fernholc
(Tuptusiowata)
Wyjadacz
libero.no/Default.aspx?id=2550 kupon dostajesz pocztą i musisz go odebrać w sklepie

rimi.no/fordeler/barnepakke kupon również przychodzi pocztą

reflex.no/ pudełko na brudne pieluchy, kupon dostajesz na maila i wystarczy wydrukować i pójść do sklepu odebrać

www.goboken.no książeczki ale to jest akurat płatne choć nie dużo moim zdaniem

www.babybox.no/?partner=PAMPERS paczka z apteki, kupon rownież dostajesz na maila i wystarczy wydrukować i odebrać

no.weleda.se/weleda-baby/medlem/ paczka sama przychodzi pocztą, to same próbki kosmetyków

www.klikk.no/foreldre/bam/ tej stronki jeszcze nie próbowałam, ale jest na pewno paczka darmowa

www.babybaby.no/bestill.aspx paczka z apteki, kupon również przychodzi na maila, wydrukować i pójść odebrać

spreadsheets.google.com/viewform?formkey...RlSlZnVGM4a0htMGc6MQ darmowy smoczek, wystarczy wypełnić i przychodzi pocztą

Ja paczki z dwóch aptek już odebrałam i pojemnik na pieluchy
A na resztę czekam

Tak, mój mąż jest ze Szczecina, bo ja to aż z Torunia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
75 Postów
Natalia P
(Natalia1625)
Początkujący
Tuptusiowata, dzieki wielkie, juz widze ze nie mam wszystkich tych linków .
Ja studiowalam w Toruniu)zaocznie co prawda, ale przez piec lat co drugi tydzien tam bylam) super miasto)
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok