Witajcie mamusie
Ja tez sporo czasu rodzilam bo skurczy dostalam o 2.00 w poniedzialek i na poczatku myslalam,ze to sa skurcze przepowiadajace,trwaly caly dzien i dopiero po 1.00 we wtorek zadzwonilismy do szpitala i kazali Nam przyjechac!Bolalo jak cholewka

Dali mi gaz,potem oksytocyne a na koniec jak juz nie moglam wytrzymac to podali mi
Epidural Urodzilam dopiero o 17.36
Marzenko moj Gabrys tez tak czasami ma ale u niego spowodowane jest to tym,ze w tym momencie co tak robi zbieraja mu sie gazy do odpierdniecia

Nagle wypluwa cyca,prezy sie,rusza konczynami,czerwienieje i pokrzykuje...Potem chwilowy spokoj,wraca do cyca nerwowo go wciagajac,ssie pare chwil po czym wszystko odbywa sie od nowa

Wtedy biore go na odgazowanko jak nie daje sam rady sie odgazowac,odprykuje gaziki i juz calkiem spokojny i zadowolony wraca do cyca i juz do samego konca spokojnie ssie az do chwili najedzenia sie.Zdarza sie to co jakis czas choc nie zawsze!
Ja tez planuje kupic fotelik bujaczek lub hustawke z automatycznym bujaniem bo narazie bujam malego w foteliku samochodowym-masakra!!!
A oprocz tego mam chrapke na Fotelik Bumbo Baby Seat bo laczy wiele funkcji-wygodnego fotelika,miejsca do karmienia i zabawy
www.bumbo.com.pl/produkty