Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
1549 Postów

(aga31)
Maniak
No wiem,wiem I masz racje, cholerne te skurcze byly Na dodatek rodzilam bez znieczulenia. Brrr, jak sobie pomysle o tym, to az mi ciarki przechodza po plecach.
wera1517,chyba bym umarla,jakbym miala sie tyle godzin meczyc. Dzielna z Ciebie dziewczyna
marzenie, Ty tez jestes dzielna Ja naprawde nie wiem czy bym tyle godzin wytrzymala.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
510 Postów
Iska |
(iglaczek)
Wyjadacz
A to nasz lezaczek bright starts hybrydowy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
510 Postów
Iska |
(iglaczek)
Wyjadacz
czemu bez znieczulenia ? ja po 17h dostalam gaz i ciagnelam na nim.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
No lezaczek identyczny jak moj hihi Tylko ty masz widze "slimaczka" a ja mialam "lwa"
Dla takich maluszkow one sa super ale ja mojego babelka to juz w te pasy nie moglam nawet zapiac,bo sie nie miescil
Wera1517 ale ty naprawde dzielna-kurcze tyle czasu...ja tez bym umarla chyba
Aga31 dlatego ja nie zapomne bolu heh A Jula to twoja pierwsza dzidzia?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
510 Postów
Iska |
(iglaczek)
Wyjadacz
bez meza to chyba bym nie dala rady
w sumie te pasy sa bardzo male. i ona jest do 14 kg. to ja nie wiem jakie 14 kg tam wejdzie jak nasze 4 niedlugo ledwo sie wcisnie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
Aga połozna tez mi to powiedziała ale to wszystkim mamuśkom pewnie mówia że sa dzielne no i tez rodziłam bez znieczulenia i do dzis sie zastanawiam dlaczego nie poprosiłam hi Wera ale Twoja córcia ma sliczne włoski w ogóle cała kochana:*
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
Ja tez chcialam bez znieczulenia i wytrzymalam ale 6 godzin bez niego W ostatniej godzinie powiedzialam ze juz nie dam rady i chce!! hihi i na szczescie byl dostepny anestezjolog wiec szybko w miare dostalam ale gdybym wiedziala ze juz zaraz urodze to moze bym nie brala-ale kto wiedzial heh Gaz od poczatku mi proponowali ale ja odrazu im powiedzialam ze mam klaustrofobie i chyba ten gaz to by mnie bardziej zabil niz pomogl hihi i rzeczywiscie pozniej tak bolalo ze namawiali mnie na ten gaz tak,ze az sprobowalam to odrazu wiedzialam ze nigdy wiecej-to nie dla mnie takie gazy Ja wpadam w panike odrazu...mimo trzezwosci umyslu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
510 Postów
Iska |
(iglaczek)
Wyjadacz
ja na koniec to ten gaz ciagiem wdychalam to mi go zabierali to krzyczalam ze maja go dac
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Witajcie mamusie
Ja tez sporo czasu rodzilam bo skurczy dostalam o 2.00 w poniedzialek i na poczatku myslalam,ze to sa skurcze przepowiadajace,trwaly caly dzien i dopiero po 1.00 we wtorek zadzwonilismy do szpitala i kazali Nam przyjechac!Bolalo jak cholewkaDali mi gaz,potem oksytocyne a na koniec jak juz nie moglam wytrzymac to podali mi Epidural Urodzilam dopiero o 17.36
Marzenko moj Gabrys tez tak czasami ma ale u niego spowodowane jest to tym,ze w tym momencie co tak robi zbieraja mu sie gazy do odpierdniecia Nagle wypluwa cyca,prezy sie,rusza konczynami,czerwienieje i pokrzykuje...Potem chwilowy spokoj,wraca do cyca nerwowo go wciagajac,ssie pare chwil po czym wszystko odbywa sie od nowa Wtedy biore go na odgazowanko jak nie daje sam rady sie odgazowac,odprykuje gaziki i juz calkiem spokojny i zadowolony wraca do cyca i juz do samego konca spokojnie ssie az do chwili najedzenia sie.Zdarza sie to co jakis czas choc nie zawsze!
Ja tez planuje kupic fotelik bujaczek lub hustawke z automatycznym bujaniem bo narazie bujam malego w foteliku samochodowym-masakra!!!
A oprocz tego mam chrapke na Fotelik Bumbo Baby Seat bo laczy wiele funkcji-wygodnego fotelika,miejsca do karmienia i zabawy

www.bumbo.com.pl/produkty
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
9 Postów
iza cz
(anna_cz)
Wiking
Witam a ja mam takie pytanko bo widze ze tu wszystkie juz po porodach(albo wszystkie)wiec ja jestem w 2 miesiacu i dopiero przyjechalam do Norwegii.moj chlopak tu pracuje juz kilka lat.Che urodzic tutaj ale bylam ostatnio na policji i powiedzieli ze zeby dostac staly pobyt i wszystkie swiadczenia to musze przedstawic domkumenty ze jestesmy rodzicami i czekamy na dziecko hmm o co tu naprawde chodzi?czy nie wystarczy zaswiadczenie od lekarza ze jest sie w ciazy zeby wszystko zalatwic?dziekuje za od pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok