Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
510 Postów
Iska |
(iglaczek)
Wyjadacz
Ja mam ten hybrydowy lezaczek Bright Stars o ktorym ppisala Daris. Jak na razie jestem z niego zadowolona choc mala jeszcze rzadko w to wsadzam bo jeszcze sie boje mimo ze jest od poczatku od narodzin do uzycia.
Wy sie tak spotykacie i umawiacie a u nas tu kurcze odludzie................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
ale sie rozpisałyście jaka ja jestem szczesliwa jak przyjdzie dzień ech ale by było super jakbysmy sie wszystkie spotkały palcami by nas wytykali że jakis wysyp mamusiek a może jakiś piknik na wiosnę ???? daris ja tez lubie piec ale teraz nie mam czasu na to;(
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
477 Postów
Kalba Kalba
(Królowa_Korba)
Wyjadacz
Daris ja mieszkam 50km od Szczecina
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
agusss, megaplaneta.pl/pl/fisher-price-hustawka-...48.html?partner=1984
ale drugi raz bym tego nie kupila. Julka bardzo wczesnie zaczela sie podnosic i raz tak sie wychylila,ze jakbym byla troszke dalej,to by sie nakryla tym lezaczkiem. Po za tym ten palak z zabawkami bardzo latwo sie wyciaga i Julka robila to jednym ruchem. Zabawki na palaku sa ciezkie i plastikowe. Mozna sobie krzywde zrobic. Wiec jesli chodzi o taki kolorowy lezaczek do zabawy to poszukalabym czegos innego.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
527 Postów
6666 6666
(6666)
Wyjadacz
DARIS FAJNE TE LEŻACZKI
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
491 Postów
Dobrochna AS
(lady_dosia)
Wyjadacz
Aga - oj to niezbyt bezpieczne siedzonko dla maluszka... A wydawałoby się, że rzeczy dla dzieci powinny być przetestowane w lewo i w prawo... heh
Za mną właśnie chodzi leżaczek Baby Bjorn - klasyczny i prosty Dlatego tak zbieram różne opinie

Spuznieni - a dlaczego jako żona nie możesz jeżdzić autem, rozumiem, że męza??? To jakaś nowość dla mnie i jestem ciekawa co to za obyczaje tutaj są

Tak tak spotkajmy się, Marzenie bardzo mi się podoba pomysł wiosennego pikniku, wtedy i ja zapakuje moją Ziutkę i przyjadę do Oslo )) w końcu to tylko 70 km
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
527 Postów
6666 6666
(6666)
Wyjadacz
KASIAR 12 ZUZIA I TULI SĄ REWELACYJNI
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
lady_dosia, ja kupilam Baby Bjørn jak tylko Jula sie urodzila. Zaczelam ja sadzac jak miala miesiac. Uwielbia ten lezaczek i ja bym go nie zamienila na zaden inny. Jest super bezpieczny A Fisher kupilam bo taki kolorowy i ma muzyczki i inne takie tam. Ale okazalo sie ze wcale nie jest taki fajny.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
Kalba- 50 km to juz zawsze cos,moze bedzie nas wiecej.Szczecinianki piszcie! hihi
Aga31 ten baby bjørn jest rewelacyjny-wiem Ja szukalam innego tylko dlatego zeby cos mu sie tam tylko swiecilo bo nawet muzyki moje dziecko nie za bardzo lubi sluchac a w sumie tak jak napisalam kupilam ten bright stars,ktory i tak sie nie swiecil a kupowalam go w pl a tam w hurtowni nie mieli baby bjørn.. no wiec i tak go teraz sprzedalam i mam cos swiecacego co mam nadzieje zaciekawi moja kluseczke-na tyle zebym mogla te ciacha piec hihi
Marzenie- wiosenny piknik? Hmm swietna sprawa...ale czemu czekac do wiosny Mieszkamy w Norwegii a Norwegia slynie ze sportow zimowych-wiec zrobmy piknik zimowy i pozniej na tym wiosennym bedziemy juz wprawione hihi Piknik zimowy i tak polegal by na przedostaniu sie z domu-gdzies.... ale i tak bysmy nie byly caly czas na dworze- no chyba ze byloby mega sloneczko i malo na minusie hehe Tak czy inaczej koniecznie trzeba wkoncu pogadac na zywo a nie do monitorkow
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
265 Postów

(spuźnieni3)
Stały Bywalec
Nie mogę jeździć Swoim samochodem na PL blachach od kąd jestem żoną i nie pracuje bo mój mąż jest tu 5 lat i przepisy obejmują nas oboje w jakiś sposób że nie należy mi się rok jeżdzenia jakoś tak....dziwne ale na granicy się czepili i teraz latam po toll ale dam rade najwyżej wróci do kraju.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok