Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
To ta Emla jest tez w postaci kremu? Hmm w takim razie moze lepiej w kremie,mialam wejsc na ta strone i zapomnialam
No a my tu na Jule czekalismy a Jula juz sobie smacznie spi ehh
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
Ale mnie tu dawno nie było teraz spedzam czas na rozmowach z mamą i tata i oczywiście opieka nad synusiem ale Wam powiem że tak mi daje popalic w nocy że nawet dwóch godzin nie przespi nie wiem co mu sie stało,i jeszcze jak go karmie to jest tak niespokojny że aż mi sie krztusi pokarmem,wymachuje wtedy rekami i nogami na wszystkie strony i denerwujemy sie obydwoje bo on sie nie naje wtedy;( chyba zwariuje jak mama wróci do Pl bo bardzo mi pomaga i w nocy mi go zabiera i moge chociaz pospac dłużej a dzisiaj przez dzień to normalnie co godz go przebierałam jak nie kupa to siki cała paczka pampersów chyba dzis pójdzie;P he co do mojego naciecia to troszeczke ładniejsze ale świeża ranka nadal jest niestety ;( chyba wyrzuce wszystkie lusterka z domu bo moja mama mi nawet powiedziała że mam obsesje i tylko mnie pociesza że na pewno wnet sie zagoi,oby miała racje
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
Wlasnie dzisiaj o tobie myslalam marzenie ale nie chcialam zaklocac rodzinnej idylii hihi Ale jak juz napisalas to pozdrawiamy i slemy buziaki
Moze Oli ma ta nieszczesna kolke skoro taki niespokojny...
A twoja ranka to napewno juz jest o niebo ladniejsza-tylko za czesto tam zagladasz jak zwykle
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
daris, ostatnio Julka tez tak spala po szczepieniu. Teraz znowu spi. Widocznie tak odreagowuje.
marzenie,a Ty dalej z tym lusterkiem Widze,ze strasznie sie przejelas. Ale wez pod uwage,ze na to trzeba czasu. Pisalam Ci,ze ja po ksiazkowym porodze, dochodzilam do siebie bardzo dlugo. Dopiero po 4 miesiacach poczulam,ze wszystko wrocilo do normy. Po miesiacu to ja czulam sie jak rozjechana zaba Wiec nie martw sie Bedzie dobrze
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
491 Postów
Dobrochna AS
(lady_dosia)
Wyjadacz
Marzenie, bo przyjedzie komisja i zabierze wszystkie lusterka ))))
Co do krztuszenia i wymachiwania w czasie jedzenia- Ida tez tak miewa
Je łapczywie, po paru minutach zaczyna sie krztusić, mleko sie leje bokiem, ale nie zawsze i nerwowo macha rączkami i kopie nóżkami.
Ja ją wtedy staram się uspokoić i podnosze ja do pionu i chwilke noszę klepiąc po pleckach, aż odbije. Jak nie odbija po paru minutach to wszystko jest ok i znowu przystawiam ja do cycka. Zdarzają się karmienia, że mamy 3-4 przerwy. Normalnie jak je bez przerw na odbijanie to trwa to ok. 15-25 min.
U nas jest problem z wieczozrnym zasypianiem, ale Ida jak zaśnie to spi bez przerwy zazwyczaj min. 6 godzin, wiec nie moge narzekać

Kasia - Zuzia już Pannica, że hoho, ślliczniutka jest
Tysia - Twoja parka też cudna
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
527 Postów
6666 6666
(6666)
Wyjadacz
AGA 31 ILE TWOJA JULKA ZJADA NA WIECZÓR HAVREGROT? I W JAKI PROPORCJACH JEJ TO ROZRABIASZ?MY DZISIAJ TEZ MIELIŚMY SZCZEPIENIE W SUMIE NIE BYŁO TAK NAJGORZEJ TYLKO ZE JEST STRASZNIE MARUDNY
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
lady dosia mam to samo z Oliwierem teraz,tez go biore do góry odbije mu sie i znów próbuje go przystawic jak sie uspokoi ale noce sa koszmarne;( daris tez tak mysle że ma te kolki bo tak sie ostatnio pręzy i jęczy że aż mi go żal i nie moge patrzec jak sie meczy ranka jest ładniejsza ale duzo jej trzeba do całkowitego wygojenia Aga ja to chyba jeszcze długo sie nie pozbieram,wiem ze powinnam myslec pozytywnie i cieszyc sie że mam zdrowego synka ale cała ta operacja i to że mi oszpeciło to miejsce ma duzy wpływ na to jak sie czuję i nic na to nie poradze lecz na razie musze nacieszyc sie rodzicami bo duzo mi daje jak mama wciąz mi powtarza że wszystko bedzie dobrze wiec musze wierzyc że bedzie dobrze
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Monika,nie daje jej tego duzo. Robie z okolo 50ml i daje okolo 3 lyzeczek proszku.No ale lyzeczka lyzeczce nie rowna. Robie taka dosyc gesta papke. Cos na ksztalt tego jedzenia ze sloiczka. Dawaj powoli i mieszaj bo to gestnieje. A jak dasz za duzo to dolej wody i bedzie ok. Na poczatku uczylam ja przez tydzien i dawalam tylko po troszke codziennie. Ale posmakowalo jej i teraz nie ma problemu.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
16 Postów
z x
(zxxxxx)
Wiking
HEJ KOBIETKI... JEZELI CHODZI O PREZENIE SIE MALUCHOW PRZY JEDZENIU I POPLAKIWANIE TO SA TO RZECZYWISCIE KOLKI...PODOBNO U CHLOPCOW ZDARZAJA SIE CZESCIEJ... NAPRAWDE DOBRYM SRODKIEM JEST WODA KOPERKOWA NP. GRIPE WATER-NIE WIEM CZY JEST TU W NORWEGII NATOMIAST W POLSKICH APTEKACH JEST NA 100% I NA 100% POMAGA.MOJEMU STARSZEMU SYNOWI PODAWALAM LYZECZKE DZIENNIE- PROFILAKTYCZNIE I NIGDY KOLKI SIE NIE PRZYPALETALY, NATOMIAST MLODSZY KOLKI MIEWAL I WODA POMOGLA.MOZNA TEZ SPROBOWAC Z HERBATKA KOPERKOWA ALE WODA JEST SKUTECZNIEJSZA A DOPOKI JEJ NIE MACIE A CHCECIE POMOC MALUSZKOWI TO Z MOJEGO DOSWIADCZENIA WIEM ZE CIEPLUTKIE POWIETRZE Z SUSZARKI NA BRZUSZEK DZIALA BARDZO KOJACA (TYLKO UWAZAJCIE ZEBY NIE PRZESADZIC Z MOCNYM NAWIEWEM ;] ) POZDRAWIAM.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
Hej dziewczyny, dziekujemy

Tysia- piekne dzieciaczki

Dziewczyny moja Zuzia dostala plesniawek, znaczy nie ma aftek tylko taki osad jak mleko zsiadle na gornej wardze, kupilam aphtin dla dzieci i smaruje, na szczescie z jedzeniem nie mamy problemu.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok