Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
491 Postów
Dobrochna AS
(lady_dosia)
Wyjadacz
o wodzie koperkowej gripe water slyszalam od kilku kolezanek, ze skuteczna, a przede wszystkim calkowicie bezpieczna dla dziecka jest. Mi mama wyslala z PL bo akurat paczke robiła, na dniach powinna dojść.

Kasia - ale królewna na perskim dywanie

a to moja spiaca krolewna
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
lady_dosia slodziutka ata twoja krolewna
Tez czekam na ta Gripe water... bo ja to juz wszystkie leki wyprobowalam ale tego jeszcze nie-to co mi szkodzi sprobowac Ale ja dopiero 24 dostane to a to jeszcze troche.... ehh miejmy nadzieje ze okazde sie " cudem " hihi Buziaki dla was kochane
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
Ja nie slyszalam o tej wodzie koperkowej, ale u nas obylo sie bez kolek na szczescie
problemu ze spaniem tez mamy i nie mielismy , mala spi od 18 do 6 pije mleko i spi do 9 a w dzien ma jeszcze 3 drzemki po 30-40 min

Lady_dosia sliczna ta Twoja malenka, a jaka juz duza
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Marzenko wiem co to znaczy kolka u synka i tak jak Ci pisalam na priv sa sposoby na zlagodzenie kolki i ulzeniu synkowi w bolu Pozdrawiam Cie i trzymam kciuki!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Kobietki to prawda,ze u chlopcow kolki wystepuja czesciej i niestety moj synus je ma choc dzieki wodzie koperkowej GRIPE WATER oraz kropelkom BOBOTIC jest o wiele lzej.No i oczywiscie przystawianie kolanek do brzuszka tez bardzo pomaga!Niestety nie znosi to calkowicie kolki a tylko lagodzi jej objawy ale i tak jest ona uciazliwa i dla mnie i dla synka i tez czasami podczas jedzenia sie prezy,wypluwa cyca i steka jak kaczor Donald Wtedy przerywam karmienie,odgazowuje go przykladajac kolanka do brzuszka i spowrotem wracamy do karmienia Alez mi sie marzy by w koncu ustaly te kolki bo czasami az mi zal mojego smyka

Lady dosia i kasiar Wasze dzieciaczki to istne cuda!!!
To i ja wstawie focie mojego smyka!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
NANA76 wielki ten twoj slodziak!!
A powiedz co to za kropelki Bobotic... bo moze warto kupic akurat tych jeszcze nie mialam hihi a myslalam ze juz wszystkie przerabialam Ja to nawet z innych krajow sciagam leki...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
Nana- slicznego masz syneczka

Ja slyszalam ze te kropelki z niemiec sa b.dobre. Moj brat je sprowadzal dla swojej coreczki
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
Ja mam tem kropelki z Niemiec jedne i drugie tj. Sab simplex i Lefax
Narazie uzywam Sab simplex i troche pomaga ale bez rewelki...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
Daris- jaki elegancik
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok