Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Lady dosia wzruszyl mnie Twoj wpis dotyczacy tego jak bardzo wzrusza Cie,ze jestes mama bo mysle,ze kazda z Nas mamusiek czuje dokladnie to samo A i lezki szczescia nieraz tez bywajaDlatego tez mam dla Ciebie jak i dla pozostalych mamusiek maly prezencik...Jak mi jest czasem ciezko z przemeczenia i niewyspania to puszczam sobie ta piosenke i dziala ona na ,mnie jak akumulatorek i mam wtedy w sobie tyle nowych sil i tyle milosci do synka,ze szok MAMUSKI GORA!!!!

Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
491 Postów
Dobrochna AS
(lady_dosia)
Wyjadacz
Nana dzieki za piosenke rzeczywiscie daje kopa i podnosi na duchu

Co do lotów - na razie sprawdzam opcje, patrzyłam na Ryanair bo nigdy z nimi nie latałam, a z rygge lataja do łodzi, skad juz mam tylko 100 km do domu. a na lotnisko Rygge mam 15 km

Zazwyczaj latałam właśnie Norwegianem i Wizzairem, ale to było PRZED. Teraz jest inaczej chce maksymalnie skrócić i ułatwić nam podróż. Do Oslo mam kawałek, a poza tym jak na razie rzuciłam okiem to ceny biletów na Wielkanoc w Norwegianie sa niemal 3 x droższe może akurat na mojej trasie, ale porównujac z wizzairem czy ryanairem roznica jest znaczna. No nic muszę jeszcze poszukac.

Aguss - tak jest napisane na stronach ryanair - i bardzo mi sie to nie podoba
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
527 Postów
6666 6666
(6666)
Wyjadacz
CZEŚĆ DZIEWCZYNY DAWNO MNIE TU NIE BYŁO MAM SPORO DO NADROBIENIA : lady _dosia ja właśnie w piątek wróciła z Polski leciałam Ryanair miałam wózek z gondolą podbno nie moze przekraczać 20 kg mój miał 25 kg bez problemu nikt nic nie sprawdzał o nic nie pytał wiec spokojnie ale miałam go owiniętego folią zeby sie nie pobrudziła
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
619 Postów
Wyjadacz
halas a mialas go az do wejscia na poklad czy od razu przy bagazu oddawalas wozek
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
527 Postów
6666 6666
(6666)
Wyjadacz
agusss ja wózek od razu oddałam ponieważ leciałam sama z 2 dzieci nie dała bym rady z bagażem podręcznym wózkiem kurtkami dzieci masakra wiec wózek oddałam wcześniej maluszka miałam w nosidle ręce miałam wolne mogłam trzymać kurtki i bagaż podręczny ale to jest twoja decyzja czy oddajesz wózek wcześniej czy masz go az do wejscia na pokład tak było w Poznaniu a jak wylatywałam z OSLO to kazali mi od razu oddać wózek
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
491 Postów
Dobrochna AS
(lady_dosia)
Wyjadacz
Halas, dziekuje pieknie za informacje
Tak sobie mysle, ze pewnie wiele zalezy tez od obslugi naziemnej na lotnisku, Ty lecialas z gardemoen?
Aguss a Ty skad planujesz leciec?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Hej Monia Wypoczelas w Polsce? Jak tam chlopcy?
NANA76,fajna pioseneczka
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Ciesze sie kobietki,ze Wam sie spodobala ta piekna piosenka
A moze dla odmiany tak na poprawienie Wam chumorku obejrzycie piosenki z innej beczki?Milusiego dzionka i szerokiego usmiechu na buzi Wam zycze

Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
A ja tak czytam co piszecie i chyba jestem jakas inna
Do mnie nie trafiaja takie piosenki.
Ja nawet sie nie moge podpisac pod tym co napisala NANA76 ze "wszystkie mamusie czujemy to samo " we mnie jeszcze zostalo to o czym pisala aga31 ze jestem "niezmienialna" moze minie mi z czasem ale poki co Buziaki od nas
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Daris a moze te kolejne pioseneczki bardziej Ci podpasuja a moze nawet wywolaja lekki usmieszek na twojej twarzy?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok