Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
491 Postów
Dobrochna AS
(lady_dosia)
Wyjadacz
daris - dziekujemy za pozdrowienia i slemy zwrotnie
Wera - ja butla karmilam tylko kilka razy jak sciagalam mleko przez 3 dni i wtedy ssala tak lapczywie, ze mleko lalo sie dookola jak z fontanny.

Nana - dzieki za artykul, uspokoilam sie troche, podczas karmienia ostatniego jadla elegancko 20 minut bez przerwy, potem ladnie odbila i nie uronila ani kropelki
Bede obserwowac Myszona, mam nadzieje ze to przejdzie szybko.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
491 Postów
Dobrochna AS
(lady_dosia)
Wyjadacz
ah - zapomniałam dodac, ze sliczna parka z Milenki i Natana. Takie zdjecia mogłabym ogladac godzinami
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
619 Postów
Wyjadacz
lady dosia co do ulewania to u mnie jest tak samo;( wszystko ulane z kazdej strony;( a jak daje jej nan to nic nie uleje
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Lady dosia ciesze sie,ze sie ciut uspokoilas Kobietki jesli dzidzia karmiona butelka ulewa czesto to tak jak napisala agusss sa specjalne mleka modyfikowane dla dzieci majacych tendencje do ulewania Ale jak karmione sa piersia to juz inna historia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
daris,jakie slodkie to zdjecie Faktycznie Milenka z Natankiem zapatrzeni Milosc bazwarunkowa. Dopoki nie mialam dziecka,to nie wiedzialam co to znaczy. Kazdy mi mowil. Zobaczysz. Swiat sie zmieni o 180 stopni. A ja odpowiadalam,ze to niemozliwe, he,he Zawsze mi sie wydawalo,ze jestem taka niezmienialna. A tu prosze. Taka mala Julka sie urodzila i nic juz nie jest takie same
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
491 Postów
Dobrochna AS
(lady_dosia)
Wyjadacz
Aga - święte słowa! Ja też nie wierzyłam w to co mówiły mi inne mamy
A tu proszę Pojawił się taki mały Skrzacik i całkowicie zawładnął moim życiem, niesamowite to jest. wszystko inne ma drugorzędne znaczenie...
Czasami siedzę i patrzę jak Mysza śpi i tak mnie ściska za serce i gardło i aż mi łzy kapią ze szczęścia i radości.

U nas dzisiaj bez ulewania cieszę się, że to nam się zdarza nie za każdym razem
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
491 Postów
Dobrochna AS
(lady_dosia)
Wyjadacz
Drogie Mamy, mam pytanie o podróżowanie z maluszkiem samolotem. Chcemy polecieć na Wielkanoc do Polski, ale nie wiem jak jest z przewozem wózka. Zajrzałam właśnie na strony Ryanair i tam przewożą wózek tylko spacerówkę A Ida będzie miała dopiero 4 miesiące, więc za wcześnie jeszcze chyba na spacerówkę prawda?
Wiecie może jak to wygląda w innych liniach? Wizzair? Norwegian?
Wiem, że niektóre z Was latały z takimi maluszkami - leciałyście z gonolą czy spacerówką?
W ogóle interesują mnie wszystkie cenne rady dotyczące latania z dzieckiem

Najwygodniej byłoby samochodem ale na parę dni zupełnie nie ma to sensu
Ale zarezerwowaliśmy sobie już 2 tygodnie w wakacje nad naszym morzem! Juppi! I wtedy na pewno pojedziemy już autem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
619 Postów
Wyjadacz
ledy dosia ja tez chce wlasnie leciec samolotem na wielkanoc i cenne rady tez mi sie przydadza

ale nie wiedzialam ze ryanairem mozna tylko spacerowke myslalam ze gondole bez problemu tez
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
Ja latam zawsze Norwegianem i chociaz nie lecialam jeszcze z maluszkiem to lecialam z samym wozkiem I w Norwegianie jest tak ze jesli nie masz dziecka a masz wozek do przewiezienia to musisz za ten wozek uiscic oplate taka jak za zwykly bagaz. Jesli lecisz z dzieckiem natomiast to wozek leci za darmo. Mozesz miec albo wozek,albo fotelik samochodowy-jedno z dwoch,w kazdym badz razie jesli lecisz z dzieckiem to to leci za darmo I nie ma znaczenia jaki wozek chcesz wziac czy wielki czy maly byleby byl zapakowany.Jesli ktos nie ma pokrowca na wozek to mozna folia babelkowa owinac,no chyba ze sie z wozka korzysta az do czasu wejscia na poklad. Ja kiedys wiozlam wozek na sprzedaz to zeby sie nie zniszczyl to owinelam folia babelkowa wlasnie i zdalo to egzamin. Teraz mam specjalna torbe specjalna do mojego wozka. I wogole polecam latanie Norwegianem, nie dosc ze tanio,szybko,komfortowo to jeszcze przyjemnie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
477 Postów
Kalba Kalba
(Królowa_Korba)
Wyjadacz
Norwegian wymiata Tez tylko norwegianem latamy. U nas jest tak, ze w Polsce czeka na Ninke wozek po Marysi, wiec nie musimy tarmosic sie po lotnisku
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok