Witam nowe mamuski
agusss,Ty sie nie martw,bo Julka ma 5 miesiecy i tez nie zasypia w lozeczku. Potrafi sama zasnac i to czesto,ale albo na rekach albo w swoim lezaczku albo przy cycu
spuznieni3, popieram daris

Nawet sie nie obejrzysz i bedziesz z nami dyskutowac na te same tematy
Co do pozwolenia dla dziecka to po wypelnieniu wniosku dostaje sie na e-mail potwierdzenie. Umawia sie na dana godzine i wtedy z tymi papierami na policje.(tak jest w Oslo) Pozwolenie dostaje sie chyba od razu. Potem trzeba zameldowac maluszka. To sa nowe zasady, wprowadzone chybna niedawno. Ja jak wystepowalam o pozwolenie,to musialam napisac plan rozwoju biznesu,miec pierwsza wystawiona fakture i takie tam jeszcze inne papierki. Pamietam,ze stalam od rana w dlugasnej kolejce przed Policja na Brugacie. Dlatego teraz umawiaja na okreslona godzine. Ale i tak w tym nowym budynku jest jakas masakra. Jak w ulu

Ale za to wszystko mozna zalatwic za jednym podejsciem. Pozwolenie,zameldowanie i wszystkie te inne papierkowe sprawy
daris,tak patrze wlasnie na google maps i widze,ze mam do Ciebie jakies 30 km. Nie jest tak zle

Julka ma we wtorek szczepienia. Jak nie bedzie marudna,to sie moze wybierzemy do Ciebie

Jakas ladna pogoda sie moze trafi to pojdziemy na spacerek
Co do szczepien to kupilam Emla plaster i zamierzam przykleic Julce przed szczepieniem. Znieczuli jej te miejsca i zaoszczedze jej bolu i placzu. Ostatnio to tak plakala przez 20 minut,ze ja razem z nia. Jak sobie pomysle,ze mam znowu na to patrzec,to mi sie serce kraje.