Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
619 Postów
Wyjadacz
ooo fajne prezenciki jej ja tez chce do polski na swieta i prezenciki
halas my sylwester tez w domku z dzidzia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
491 Postów
Dobrochna AS
(lady_dosia)
Wyjadacz
Aga, ale Ci zazdroszcze, że juz wiesz co i komu i do tego już zamowilas...
Ja nie mam pojecia, a ze my swieta tu spedzamy z rodzina moja i meza to zadanie mam jeszcze utrudnione..
Ale poki co zaczelam sezon swiateczny moim ulubionym filmem Love Actually...
Nie wyobrazam sobie sezonu przedswiatecznego bez niego
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
Aga super prezenty tez bym chciała dostac jakąs dobra ksiązke dla rodzinki to raczej nic nie kupie bo w sumie tu Świeta spędze lecz moim najpiekniejszym prezentem i tak bedzie Oliwier
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Ja w ogole w tym roku nie mam problemu z prezentami. Wszystko kupuje przez neta bo nie bede miala czasu chodzic po sklepach.
marzenie,masz racje, synus to najwiekszy prezent
lady_dosia, prezenty to zawsze jakas trudnosc W sumie to ja tez jeszcze nie wymyslilam co kupic rodzicom mojego meza. Ale dobrze,ze jest jeszcze chwila czasu. Pomysle
Monika,ja tez sylwester z dwojka albo z polsatem Ale jakos mi nie szkoda. Bardzo sie ciesze na te swieta,bo to pierwsze swieta Julki. I w sumie to wszystko pod nia bede robila
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
527 Postów
6666 6666
(6666)
Wyjadacz
dziewczyny chyba większość z nas sylwestra w domu zaliczy tak jak aga piszesz z polsatem lub dwójką hehhe ale za to za rok odbijemy to sobie mamuśki co nie?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
491 Postów
Dobrochna AS
(lady_dosia)
Wyjadacz
Macie rację dziewczyny, w sumie dla wszystkich - dziadków polskich i norweskich największym prezentem będzie nasza Klusia Idusia. O nas nie wspominając
A co do prezentów to dla norweskiej rodziny sporo rzeczy, takich regionalnych przywiozą moi rodzice z PL, my musimy wymysleć coś fajnego dla moich rodziców
Co polecacie z rzeczy typowo norweskich?Przywoziłyście na prezenty coś fajnego?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
lady_dosia,jak Jula sie urodzila,to wszystko mi sie pozmienialo. Moze wlasnie dlatego, tak podeszlam w tym roku do prezentow Oczywiscie kupuje wszystkim ale bez cisnienia
Co do typowych norweskich prezentow,to kiedys lubilam chodzic do tych sklepow z pamiatkami i wlasnie takimi rzeczami typowo norweskimi. Bardzo podobaja mi sie figurki trolli z dlugimi nosami A takze,swetry,czapki,szaliki itp. No i milion roznych rzeczy jeszcze Fajny klimat panuje w tych sklepach
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
Dziewczyny loguje sie na profil i wyswietla mi sie komunikat ze ktos oznaczyl mojego foto jakie "zlote foto" ... wiecie o co chodzi?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Kasia,bo portal Moja Norewgia mial urodziny i kazdy dostal po 50 punktow. Za te punkty mozesz nagrodzic wybrane zdjecie. Tak normalnie to za te punkty trzeba zaplacic. No i ja oznaczylam Wasze slubne zdjecie Fajny ma Zuzia fartuszek
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
Hej kochane Tak sie zastanawiam jak ogarnac pozwolenie na pobyt na zasadzie laczenia rodzin dla maluszka... musze to zrobic przez ta strone internetowa udi czy moge zlozyc wniosek osobiscie? Ktoras z mam ma to juz za soba? No i chyba zeby to zrobic to trzeba juz miec gotowy paszport maluszka co nie?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok