Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
reklama | kup tutaj »
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
Jesli chodzi o te hustawki to ja polecam pewna strone internetowa Ja zawsze kupuje w sklepach internetowych i ten jest naprawde fajny,maja duzy wybor zabawek i hustawek i same firmowki hihi Wiec jesli ktoras z was ma ochote i czas to link do stronki taki www.zakupy.linkbaby.pl
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
My kupilismy Zuzii taki nocnik
zakupy.linkbaby.pl/do/item/N4283/Wesoly-...-Fisher-Price,-N4283

Kalba powodzenia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
wera1517 ,moze i tak. Ale niech lepiej nie zmienia tych por,bo mnie wykonczy
Niusia89 ,super ta hustawka Szkoda,ze sie tak pozno obudzilam. Julka wazy juz 6,5 kilo wiec takie do 9 i kilo odpadaja. A sa po prostu swietne. Moze kupie taka do 12 kilo albo taka do 18 kilo z Fisher price i mysle,ze bedzie ok
daris,dzieki za podanie bezpiecznej stronki Wczoraj myslalam,ze zwariuje jak szukalam po tych sklepach. No i super,ze mozna placic karta. To jest dla mnie bardzo wazne.
Kasia,fajny nocnik
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
Dziewczyny w końcu dzisiaj sie doczekałam przelewu za chorobowe przynajmniej jedna sprawa z głowy Aga a może Ty sie orientujesz czy jest taka mozliwośc że może mi przepaść macierzyńskie bo w pon 28 powinnam juz na nim być te 3 tyg przed terminem a ja żadnej odpowiedzi pozytywnej nie dostałam a papiery złozone i wszystko jest dobrze bo tak powiedzieli w Navie i sie własnie obawiam czy ja to w ogóle nie za pózno składałam te papiery
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
Daris Ty maniaczko od super stronek internetowych też własnie przegladam ta stronke co podałaś
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
marzenie,ja zlozylam 3 tygodnie przed terminem porodu. Czyli wtedy jak powinnam juz byc na macierzynskim...Decyzje dostalam po 2 tygodniach. Nic nie przepadlo. Odpisali, ze przyznaja i wyplacili pieniadze za wszystko. Jesli papiery sa ok to nic nie powinno przepasc. Ja mysle,ze u Ciebie jest problem w Nav. Tak sie zdarza czesto,ze to przez urzednikow sie wszystko opoznia. Musisz isc do Nav i zapytac jak sie maja Twoje sprawy.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
619 Postów
Wyjadacz
dziewczyny mam pytanko miala ktoras w akcie urodzenia swojego dziecka nie wpisanego ojca dziecka
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
uff to mnie uspokoiłaś tylko w tym problem że ja tam chodze pytam, moja szefowa wydzwania co drugi dzień tam a te baby to sa tak nie dogadane że masakra i na pewno masz racje że cos w Navie nie gra ale jak ja słysze od nich ciągle trzeba czekać to ręce opadają a nie powiedza co jest nie tak a na pewno cos jest nie tak i to z nimi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
A ja mam ta karuzelkę przy łóżeczku identyczna wypatrzyłam z tej stronki zakupy.linkbaby.pl/do/item/C0108/Karuzel...--Fisher-Price,-C010
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
agusss,ja mialam. Ale to przez nazwisko. Urodzilam Julke i nie mialam jeszcze zmienionego nazwiska w systemie. Wszystko poszlo na moje panienskie. Mimo,ze jestesmy malzenstwem,to tutaj istnielismy jako obcy ludzie Wiec moj maz musial wypelnic papiery o uznanie ojcostwa. No i jest juz ok. Nazwisko zmienili mi tydzien temu dopiero. Ale jestem szczesliwa i w koncu jestesmy rodzina wedle prawa
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok