Jesli chodzi o te hustawki to ja polecam pewna strone internetowa  Ja zawsze kupuje w sklepach internetowych i ten jest naprawde fajny,maja duzy wybor zabawek i hustawek i same firmowki hihi
 Ja zawsze kupuje w sklepach internetowych i ten jest naprawde fajny,maja duzy wybor zabawek i hustawek i same firmowki hihi  Wiec jesli ktoras z was ma ochote i czas to link do stronki taki www.zakupy.linkbaby.pl
 Wiec jesli ktoras z was ma ochote i czas to link do stronki taki www.zakupy.linkbaby.pl
 Ja zawsze kupuje w sklepach internetowych i ten jest naprawde fajny,maja duzy wybor zabawek i hustawek i same firmowki hihi
 Ja zawsze kupuje w sklepach internetowych i ten jest naprawde fajny,maja duzy wybor zabawek i hustawek i same firmowki hihi  Wiec jesli ktoras z was ma ochote i czas to link do stronki taki www.zakupy.linkbaby.pl
 Wiec jesli ktoras z was ma ochote i czas to link do stronki taki www.zakupy.linkbaby.pl

a papiery złozone i wszystko jest dobrze bo tak powiedzieli w Navie i sie własnie obawiam czy ja to w ogóle nie za pózno składałam te papiery
  a papiery złozone i wszystko jest dobrze bo tak powiedzieli w Navie i sie własnie obawiam czy ja to w ogóle nie za pózno składałam te papiery  
  i na pewno masz racje że cos w Navie nie gra ale jak ja słysze od nich ciągle trzeba czekać to ręce opadają a nie powiedza co jest nie tak
  i na pewno masz racje że cos w Navie nie gra ale jak ja słysze od nich ciągle trzeba czekać to ręce opadają a nie powiedza co jest nie tak a na pewno cos jest nie tak i to z nimi
  a na pewno cos jest nie tak i to z nimi Wiec moj maz musial wypelnic papiery o uznanie ojcostwa. No i jest juz ok. Nazwisko zmienili mi tydzien temu dopiero. Ale jestem szczesliwa i w koncu jestesmy rodzina wedle prawa
  Wiec moj maz musial wypelnic papiery o uznanie ojcostwa. No i jest juz ok. Nazwisko zmienili mi tydzien temu dopiero. Ale jestem szczesliwa i w koncu jestesmy rodzina wedle prawa