Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
527 Postów
6666 6666
(6666)
Wyjadacz
dziewczyny fajowe huśtawki no i dzieciaczki rewelacyjne taka huśtawka świetna sprawa mam podobną zdaje egzamin w 100%mały lubi w niej siedzieć a ja mam troszku czasu dla siebie lady _dosia ja mojego maluszka od 2 tyg życia zaczełam sadzać do huśtawkiAga mi Oskar dziś tez wstał o 4 rano ale z ryczał i nie chciał spać pobudził wszystkich no i do 6 rano siedzieliśmy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
Dzieciaczki do zjedzenia <3 no i hustawki piekne jakbym mieszkala ciagle w jednym miejscu to bym sie nad taka zastanowila ale tak to troche problem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
.)
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
Hustawek mozna uzywac od urodzenia,wydaja mi sie fajniejsze niz typowe lezaczki-bujaczki na ta poczatkowa faze bo pozniej to jak najbardziej tez kupimy taki zwykly lezaczek,chociaz ta moja ma tez funkcje kolysko-lezaczka po zdjeciu siedziska i postawieniu na podlodze Ja musze swojego malego dopiero przyzwyczaic do niej zeby zyskac troche czasu hihi Ogladalam wczoraj taki program na Tvn style-jakis taki z typu dla mam i tez chwalili i polecali hustawki. Mam nadzieje ze maly szybko sie przyzwyczai
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
619 Postów
Wyjadacz
widze aga ze nie tylko ja mialam ciezka noc heh

nasza jest z Polski i Milenka jest w niej od poczatku nie musialam jej nawet przekonywac od razu lubila w niej siedziec i zasypiac potem mam problem ja przeniesc heh ja zawsze jak musze cos zrobic szczegolnie zjesc to ja tam daje i sobie siedzi jak jest marudna bardzo bardzo to tez do hustawki jak juz nie moge sobie dac rady wiec hustawka sie sprawdza bardzo bardzo
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
Lady dosia no przeciez jeszcze Ty i jak tam sie czujesz???? Kasia świetne te ozdoby
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Kasia,faktycznie ladne te wszystkie rzeczy A Zuzia super wyglada w tym stroju Tez kupie taki dla Julki
agusss, no nie tylko Ty
Monika,to Ci Oskar tez dal popalic
Teraz to sie z tego smieje ale w nocy to mi nie bylo do smiechu Co do tej hustawki,to ja juz takiej nie kupie. Wyczytalam,ze jest tylko do 9 kilo wiec juz jest za pozno,zeby kupic. Ale poszukam jakiejs innej
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
491 Postów
Dobrochna AS
(lady_dosia)
Wyjadacz
Kasia, cudności, ja to uwielbiam te norweskie tradycyjne rzeczy, mogłabym na nie wydać fortune..
A ten piekny strój to z HM? Bo tam widzialam..?

Marzenie - dzisiaj czuje sie okropnie, strasznie mi niedobrze, co zjem to biegne do łazienki, mam skurcze ale bardzo nieregularne
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
Dziekuejmy
Tak tak sukieneczka z H&M dostalismy jeszcze jedna ze Sparkjøp

Rzeczy sa piekne , ja dostalam wytrzeszcza jak przyszlam tam dzis wszystko by moglam wziac hihih
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok