Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
527 Postów
6666 6666
(6666)
Wyjadacz
kasia ja przestałm karmic mojego synka gdy skończył roczek a mleko jeszcze miałm ho ho moze ponad pół roku po zakonczenu karmienia widomo ze nie było go dużo ale jak nacisnełm pierś to leciało
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
marzenie,o la, la, narobilas smaka Super wyglada ta Twoja zachcianka
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
510 Postów
Iska |
(iglaczek)
Wyjadacz
wlasnie dostalam rozliczenie z nav za chorobowe, i nie rozumiem nic z tego. Podawałam ile mam godz w tyg i wyglada na to ze zabrali mi 50%podatku, mimo ze pytalam czy potrzebuja mojej tabeli.
I wychodzi ze zamiast za 2,5 tyg to zaplacili mi za tydzien pracy:/
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
206 Postów

(aleks26)
Stały Bywalec
fajna ta stonka polska, zamowilam bujaczek-lezaczek do 18 kg, mam pytanie ile sie czeka na dostawe, bo jakos nie moge tego znalezc?

marzenie, ale pysznie to wyglada, mmmm
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
halas- ale u mnie jak ostatnio naciskalam to juz nic nie lecialo no i znow...

Ugotowalam dzis malej zupke : pietruszka, ziemniak, marchewka, troszke piersi z kurczaka i troszke kalaforia... doprawilam szczypta soli no i maselkiem.I po tym moge stwierdzic ze moja dzidzia jest dziwna z jej miseczki nie chciala, nie otwiera buzi i koniec, wiec przynioslam sloiczek , nabieralam z miseczki wsadzalam lyzeczke do sloiczka i moja Zuzia ladnie otwierala buzie i jadla ale sie tu usmialismy z niej
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
aleks26 ale szybko polecialas Ale naprawde fajne rzeczy tam sa Ile czasu bedzie trwala dostawa jest zalezne od tego co jest napisane obok lezaczka ktory zamowilas wysylam ci linka z info oo dotawie zakupy.linkbaby.pl/do/page/timeofdelivery
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
400 Postów

(marta86)
Wyjadacz
Kalby Nina na Świecie od 12:30 waży 3150 i mierzy 49cm
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
Gratulacje dla Kalby! i wszystkiego naj dla malenkiej
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
619 Postów
Wyjadacz
Kalba gratukacje

marzenie a skad ty mialas krowki ja uwielbiam te kuleczki zawsze je na swita robilam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Kalba, Gratulacje
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok